Az örökbefogadó apa már 10 gyermekét eltemette és ennek szívszaggató oka van

Mohamed Bzeek egy igen kedves ember. Miután a GoFundMe nevű oldalon elindította adománygyűjtő akcióját a közösségi médián hamar elterjedt a bejegyzése és ha elolvassuk történetét, megértjük miért.

A férfi az elmúlt 20 évben több, mint 80 gyermeket fogadott örökbe. Olyan árvákat fogad örökbe akiknek senkije sincs, de foglalkozik beteg illetve szinte halálra ítélt gyermekekkel is.

“Rengeteg olyan gyerek van, akivel senki sem foglalkozik mert betegségük miatt már nem élnek sokáig.Senki sem akar szembenézni a halálukkal.” mondta Mohamed.

A férfi így találkozott feleségével Dawn-nal. Ez a hölgy is gyermekekkel foglalkozott, őt a szülei inspirálták arra, hogy örökbefogadással foglalkozzon. Dawn és a férfi összeházasodtak és tovább folytatták ezt a munkát, írta a Los Angeles Times.

Dawn sok beteg gyermekkel foglalkozott de amikor egy idő után ő is beteg lett, Mohamed és Dawn elváltak. A nő 2013-ban meghalt.

Miután Mohamed-nél is rákos megbetegedést észleltek, a férfi megtudta milyen nehéz a betegséggel szembenézni, ha nincs melletted a család.

Nézd meg a lenti filmet, amiben Mohamed elmondja, hogyan foglalkozik az örökbefogadott gyerekekkel. Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy a férfi még több segítséget kapjon a munkájához.

betöltés...