A párt kicsúfolták a közösségi médiában – az eljegyzésükről készült fotó részlete miatt

A boldog fiatal pár éppen a jegygyűrűről készült képeket osztotta meg az Instagramon, de gratulációk és jókívánságok helyett negatív megjegyzéseket kaptak méghozzá az eljegyzési gyűrű formájával kapcsolatban.

Minden pár nagyon izgatottaz esküvő előtt és ilyenkor örömmel osztanak meg képeket a részletekről. Sajnos vannak olyan emberek, akik nem képesek örülni mások boldogságának.

Jen Phanomrat és Leo Samanamud kilenc éve vannak együtt és van egy közös YouTube-csatornájuk, Just Eat Life. Nemrég büszkén tették fel követőik nagy örömére a Jane eljegyzési gyűrűjéről készült képeket az Instagram-ra.

De a pár nem számított arra, hogy negatív és lekicsinylő reakciókat kapnak majd azért, mert a gyűrű nem úgy nézett ki, ahogy azt sokan elképzelték.

“Kilenc évig vártam erre a gyűrűre” és “Gratulálok!” Hol van a gyűrű? ” megjegyzés igazán kiábrándító volt.

9 years later, I said YES to my best friend! ❤️

Jen Phanomrat (@jeneatslife) által megosztott bejegyzés,

S mintha ez nem lenne elég, még a szobatársa is megjegyzést tett a gyűrűvel kapcsolatban.

“Kilenc év után a párodnak más tudnia kellene, milyen az ékszerekkel kapcsolatban az ízlésed.” – írja.

Jent biztosan megrázták az alábbi megjegyzések, de azt mondja a Yahoo-nak, nem hagyja, hogy ezek elvegyék jókedvét.

-A párom pontosan tudta, hogy milyen gyűrűt szeretnék. Finom, vékony, kiválóan megművelt arany gyűrű, egy kis kő van a közepén. Nem nagyon hordok ékszert, de amikor ezt csináltattuk, egyszerű és minimalista gyűrűt szerettünk volna “- folytatja Jen.

-Nagyon szeretem ezt a gyűrűt. Megkértük az aranyművest, hogy a nevünk kezdőbetűit is vésse bele. Majd elájultam, amikor megmutatta, hogy néz ki. A szívem minden alkalommal nevet, amikor ránézek a gyűrűre.

There’s no one else I’d rather dive into powdered white stuff with than my @leoeatslife. Happy Love Day! ❤️ #justeatlife

Jen Phanomrat (@jeneatslife) által megosztott bejegyzés,

Természetesen Jent megdöbbentette, hogy ezt a boldog hírt mások gúnyolódásra használták fel. De főleg az lepte őt meg, hogy a negatív megjegyzések többségét nők írták

-Én mindig is annak a híve voltam, hogy a nők segítsenek egymáson. Ezért ezért megdöbbentem, hogy ilyen sok nő arra vesztegeti az idejét, hogy másnak a legboldogabb pillanataiban is  szomorúságot okozzon, – írta a  lány a Yahoon.

A negatív bejegyzések ellenére  Jen és Leo úgy döntött, a pozitív oldalról nézik a dolgokat. Reméljük, hogy boldog életük lesz és negatív bejegyzéseket írók elgondolkodnak saját megjegyzéseikkel kapcsolatban.

betöltés...