A férfi szemtelenül megfogja a pincérnő fenekét – aztán rájön, hogy nem kellett volna vele kikezdeni

Néhányan furcsán viselkednek és nagyon szeretnek idegenekkel szórakozni és úgy gondolják megérinthetik mások fenekét vagy a melleit.

Ez teljesen helytelen, megalázó magatartás, és amint errő a lenti cikkben is olvashattunk, meg is büntették a tettest. Az Egyesült Államokban Georgia államabn készült a lenti felvétel ami most nagyon gyorsan terjed. Egy étterem kamerája rögzítette az eseményt. Egy pincérnőt látunk a felvételen aztán egy vörös pólós férfi jelenik meg aki úgy dönt, hogy megfogja a pincérnő fenékét. De hamar rájön, hogy nem kellett volna.

A 21 éves Emilia Holden ebben a bárban Savannah-ban dolgozott, és úgy döntött, hogy vádat emel. A nő éppen egy szekrénynél állt és dolgozott , a férfi ekkor fogta meg a fenekét aztán ment tovább, írta   20 Minutes.

De a nő ezt nem hagyta annyiban. Épp ellenkezőleg. Amint azt a videóban látjuk, megragadta a torkát, és oldalra fordította. Megmondta neki, hogy ne nyúljon hozzá:” Ne nyúlkáljon csak úgy hozzám, mit képzel ő magáról!”

A lány ezt nyilatkozta az esetről a People -nek:

“Nem is gondolkodtam csak reagáltam. Nem tudom, miért tettem így, ezt még sosem csináltam. ” A fiatal nő kollégája felhívta a rendőrséget és jelentette az esetet, de a férfi mindent tagadott. Nem tudta, hogy egy biztonsági kamaera mindent rögzített. A férfit a helyszínen letartóztatták, és szexuális zaklatás miatt őrizetbe vették.

A Buzzfeednews azt írta, hogy a férfi most ismét szabadlábon van miután kifizették a 2500 dolláros óvadékot. Ennek ellenére még meg kell jelennie majd a bíróságon.

Emilia videóját több mint 1,3 millió alkalommal tekintették meg. Sok nő írta a megjegyzésekhez, hogy ők is áldozatok voltak, megalázónak tartják ezt a viselkedést.

Emilia ezt tette még hozzá a történtekhez:  “Nem örülök, hogy ez történt, de örülök, hogy ilyan pozitív visszajelzéseket kaptam.Boldog vagyok,  hogy más nők is ki mertek állni magukért, tudják, megvédhetik magukat, és kiállhatnak maguk mellett.”

 “Ha a beleegyezésed nélkül érnek hozzád, az nem elfogadható és agresszív magatartás.” Sokan ünneplik most ezt a fiatal nőt, jól megleckéztette azt a férfit. Kérjük oszd meg ezt a cikket és véleményed!

betöltés...