Zokogva ült a lánya a fürdőkádban. Az anyának fogalma sem volt róla, mit tegyen…

Egy lépésre volt a haláltól!

Grace Yeats egy teljesen hétköznapi, 10 éves kislány volt. Szeretett sportolni és táncolni.

Csakhogy Grace élete egy csapásra megváltozott, amikor influenza-szerű tüneteket vett észre magán.

Először még az édesanyja sem vette komolyan, azt hitte, egy egyszerű megfázással van dolguk. Aztán egy nap Grace beállt a zuhany alá, de annyira fájni kezdett a lába, hogy zokogásban tört ki. Édesanyja pánikba esett, és azonnal rohantak a kórházba.

Azt viszont senki sem gondolta, hogy ez lesz az utolsó nap, amikor Grace képes lesz beszélni.

A szörnyű diagnózis ugyanis az volt: a kislánynak nekrózisa van. A betegséget valamilyen fertőzés okozta, ám hogy mi,.azt az orvosok sem tudták megmondani. A test sejtjei lassan elhaltak, Grace-nek folyamatos fájdalmai voltak, sem járni, sem beszélni nem tudott.

Eltelt 3 év, miközben az orvosok folyamatosan küzdöttek az életéért. Grace pedig, bár rengeteg fájdalmat és szenvedést élt át, maga is hitt abban, hogy egyszer még egészségesen tud majd élni.

És bár egyelőre messze még a végleges gyógyulás, Grace és családja folyamatosan küzdenek. Édesanyja pedig, hogy felhívja a figyelmet a betegségre, és fizetni tudja lánya kezelésének költségeit, adományozó oldalt hozott létre, ahol már több mint 20 ezer dollár összegyűlt, köszönhetően a jó szándékú embereknek.

És reméljük, egy napon az életvidám, mosolygós kislány, Grace újra teljes életet élhet majd.

Thank you ,thank you ,thank you

Közzétette: Grace Yeats Trust – 2016. február 27.

betöltés...