A legrémisztőbb dolgok, amiket sorozatgyilkosok otthonaiban találtak

A sorozatgyilkosokkal valami nagyon nem stimmel. Ezt bizonyítják azok a fura és ijesztő holmik is, amiket lakásaikon találtak – a Rantpolitical összeállítása nyomán ezek közül is a legbizarrabbakat áruljuk most el neked.

Harvey Glatman nemcsak azért volt egy beteg perverz, mert nők lakásaiba tört be, megerőszakolta és megölte őket, hanem azért is, mert ezután fotókat készített áldozatairól. Amikor elkapták, megmondta a rendőröknek, hogy találnak a lakásán egy szerszámos ládát, ami tele van ilyen képekkel.

Báthory Erzsébet élvezte a kínzásokat – állítólag több mint 600 embert kínzott és ölt meg, emellett szeretett vérben fürdeni, és vért inni is.

Robert Hanson az áldozatai – főleg prostituált nők – ékszereit gyűjtötte.

Ivan Milat egy ausztrál sorozatgyilkos, aki kempingezőket támadott meg, majd végzett velük. A férfi az anyjával élt, és miután 1994-ben elkapták, házkutatást tartottak a közös otthonban – ekkor derült ki, mennyi kempingfelszerelést ellopott áldozataitól. Szerintünk anno elég komoly gyerekkori trauma érhette kempingezéskor…

Jerome Brudos cipőket és testrészeket gyűjtött be áldozataitól. Azt nem tudjuk, furcsa gyűjtőszenvedélye ezek közül melyikkel kezdődött.

Az 52 gyilkosságot beismerő Anatolij Onoprienko alsóneműket gyűjtött áldozataitól, egyszer hat hónap alatt 43-at sikerült szereznie. Olykor a barátnőjét is megkérte arra, viselje ezeket.

Alex Mengelnél egy olyan parókát találtak, amit egy nő skalpjából készítettek.

Szerintünk az egyik leggyomorforgatóbb Ahmad Suradji esete, aki áldozatai nyálát gyűjtötte és itta meg. 42 nőt ölt meg, ami épp 42-vel több gyilkosság, mint amit bárki elkövethet. De azt mondta, 70 volt a célja, mert ezt az apja üzente neki egyszer, álmában. Az áldozatok nyálával, és azzal, hogy elégette a holttesteket, elmélete szerint saját erejét növelte. 2008-ban sortűzzel végezték ki.

Nem a fent említett Jerome Brudos volt az egyetlen, aki áldozatainak testrészeit gyűjtötte. Az 1964 és 1973 közt 10 emberrel végző Edmund Kemper és a 36 ember haláláért felelős Ted Bundy fejeket gyűjtött, Jeffrey Dahmert és Dennis Nilsen testrészeket, Ed Gain halottak bőréből és csontjaiból készített használati tárgyakat, John Christie-nél pedig három holttestet találtak.

Charles Albright megelégedett néhány szemmel, amiket olyan precízen távolított el, hogy a rendőrök eleinte azt hitték, orvos, vagy legalábbis tanulta valahol a módszert.

betöltés...