Így néznek ki Michael Jackson gyerekei, 8 évvel az énekes halála után

A sztár lánya időközben igazi nővé érett, és a fiúk is mindig a figyelem középpontjában vannak! Mikor a világra jött az énekes első fia, mindenki lélegzet visszafojtva várta, hogyan nézhet ki a „Kis herceg”, mert hát egy Michael Jacksonhoz csakis egy herceg illett.

Prince Michael Jackson 1997 február 13-án látta meg a napvilágot. Napjainkban a 20 éves fiú világszerte közismert. Nyolc év elmúltával, mióta az énekes az égiek számára ad koncerteket, fia, Prince Michael Jackson, azt nyilatkozta, hogy számára Michael egy nagyszerű apa volt elsősorban, bár az személyét körüllengő kultusz kicsit sok volt számára.

„Láttam, amint erejük teljében lévő nőket és férfiakat, egyaránt önkívületi, ájult állapotban kellett kivinni apám egy-egy koncertjéről. Nyilvánvaló volt, hogy valami különleges képességgel rendelkezett, ha ilyen hatásokat váltott ki az emberekből.” – mondta.

Azt is elmesélte, hogy apja mindig arra tanította, hogy nem számít, mivel szeretne foglalkozni az életben, mindaddig, amíg boldoggá teszi az, amit csinál.

„Azt mondta, akár utcaseprők is lehetünk, mindaddig, amíg arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk a választott szakmában. Mindig arra tanított, hogy a lehető legjobbak legyünk abban, amit csinálunk!”

Nem régiben, Prince egy tetoválást varratott magára, az édesapja emlékére, mely az énekest ábrázolja, amint angyalszárnyakkal táncol. Talán azért angyalszárnyakkal, mert valahonnan fentről Michael ma is védőangyalként vigyáz gyermekeire.

A család legkisebb gyermeke, Blanket. Ő volt az a baba, akit Michael a terasz korlátján át kinyújtott a rajongóknak, nem kis felháborodást okozva ezzel. A sajtó akkor azzal vádolta, hogy nem jó apa és saját gyereke életét veszélyeztette ezzel a tettével. Azóta az évek elteltek és Blanket, (Prince Michael Jackson II) napjainkban már 15 éves. Ő nem szeret a reflektorfényben élni, inkább a csendet, a nyugalmat kedveli. Talán ő volt az, aki a legtöbbet szenvedett apja elvesztésével, de azóta erős és önbizalommal teli tinédzserré érett.

Az énekes lánya, Paris Michael Katherine Jackson 19 éves, és világszerte ismert gyönyörű fotómodell, aki a filmiparba is szeretne betörni. A közösségi oldalán megosztott képei pillanatok alatt bejárják a világot, és bár szereplője volt néhány botránynak, a rajongók így is imádják őt.

Az énekes halálát követően a három gyerek- Prince Michael Jackson I, (született 1997 február 13.), Paris Katherine Jackson (született 1998 április 3.) és Prince Michael Jackson II (becenevén”Blanket”, született 2002 február21.) – nevelési jogát a sztár édesanyja, Katherine Jackson kapta meg.

betöltés...