Úgy döntött, megválik a borzos frizurájától. Nagyanya létére, még sosem nézett ki ilyen jól!

A különc stílus mindig is magára hívta a figyelmet, ám az évek múltával már nem biztos, hogy a visszajelzések mindig pozitívak maradnak. Lisa is azon hölgyek közé tartozott, akik pár évtizeddel ezelőtt még szívek tucatjait hódították meg a külsőjükkel. De most, hogy elröpültek az évek fölötte, már sehogy sem szolgált a javára ez a megjelenés.

Barátai és családja tanácsára, a nő elérkezettnek látta az időt, hogy megváljon bohó, nonkonformista stílusától, és valami korához illőre váltson. Elegáns, szép külsőre vágyott, ezért felkereste Rachel Rayt, és benevezett a megújító műsorába.

Amint megjelent a stúdióban, Lisa minden szempárt magára vonzott. Kora ellenére, a nő remek formában van! Fitt és fiatalos testalkatú, ám a borzos frizurája és a főként bőrcuccokból álló öltözéke minden bájt és nőiességet lefaragott róla. Susan Lucci és szakértő csapata azonban egykettőre kezelésbe vette, és megszabadította Lisát mindentől, ami nem neki való.

Mindenki, aki meglátta a nőt a nagy átalakulása után, vastapssal jutalmazta őt a bátorságáért. Micsoda elegancia és kifinomultság! Gyönyörű frizurája kiemelte arcának természetes szépségét, az ékszerei és a ruhái pedig előnybe helyezték az irigylésre méltó alakját.

betöltés...