A nő 35 kiscicát magára hagyott a hideg erdőben, a bíró hasonló ítéletet hoz számára

Az Egyesül Államokban az egyik bíró igen népszerű lett, mert olyan büntetéseket szab ki, amely pontosan ellensúlyozza az elkövetett bűncselekményt.

Az Ohio államban lévő Painesville-ben  dologzik a bíró, Michael Cicconetti aki igazi sztár lett.

Gyakran hoz olyan kreatív, nem mindennapi ítéletet, aminek semmi köze a börtönbüntetéshez, írta a Devourable.com.

Ugyanakkor olyan büntetést szab az elkövetőre, ami illik a bűncselekményhez.

Ezért is mondhatjuk különlegesnek azt a döntést, amit a bíró nem is olyan régen a Michelle M. Murray által elkövetett bűntettel kapcsolatban hozott.

Murrayről kiderült, hogy tavaly novemberben 35 apró kis cicát hagyott magára a dermesztő hidegben, otthagyta őket egy erdőben.

Az erdőben dolgozók találtak az apró kis cicusokra, melyek közül sokan halálra fagytak. Később megtalálták Michelle M. Murray-t is aki bevallotta tettét.

A író választás elé állította a hölgyet: vagy három hónapra, vagy csak 14 napra megy börtönbe, írta az ABC News.

Ha a 14 napos börtönbüntetést választja, akkor még 15 napig házi őrizetben kell maradnia és emellett 1 millió forintos pénzbüntetést kell fizetnie és ez az összeg a Humane Society állatvédő egyesületé lesz. Emellett 15 ezer forintot kell fizetnie azoknak, akik megtalálták a cicákat és gondoskodtak róluk.

Emellett Cicconetti bíró úgy döntött, hogy Michelle M. Murraynek egy éjszakét kell töltenie az erdőben, teljesen egyedül. Nem vihet magával sem élelmiszert sem meleg ruhát.

A bíró azonban nemcsak ezzel az esettel kapcsolatban hozott különleges döntést.

Alyssa Morrow esete is egyedi, a hölgy egy teljes hétre egyedül hagyta kutyáját a lakásban. Az állat étel és ital nélkül a saját ürülékében töltött el egy hetet.

“Azt hiszem magának is meg kell tapasztalnia milyen lehet ez”, mondta Cicconetti. “Ezért el kell mennie a környéken lévől, legkoszosabb, legelhagyatottabb, legbüdösebb helyre és ott kell tölteni nyolc órát. Ezalatt pedig majd elgondolkodik tettéről. És ha nem bírja ki, akkor majd nem bírja ki” mondta Michael Cicconetti, írta a The Dodo.

A bíró nemrég egy fiatal 18 éves hölgyet ítélte el, aki 48 km-t utazott taxival és utána nem fizette ki a számlát.

A bíró azt mondta, vagy letölt egy 30 napos büntetést vagy 48 km-t fog gyalogolni, mert pontosan ekkora távolságot tett meg “ingyen” a taxival.

Te mit gondolsz a büntetésről?  Szerinted Magyarországon is be kellene vezetni hasonló ítéleteket? m straffene? Burde vi indføre noget lignende i Danmark? Kérjük oszd meg velünk véleményed és oszd meg ezt a cikket barátaiddal.

betöltés...