Mi történt Jennifer Anistonnal? Rövid hajjal, szemüvegben sokkolt

Sajnos nem éppen jó értelemben.

Túl a váláson

Jennifer Aniston karrierje már évtizedek óta a csúcson van, hiszen ikonikus frizurájával és természetes bájával mindenkit elvarázsol, a szerelemben azonban nem túl szerencsés. Annak idején egy világ érzett együtt vele, és gyűlölte meg Angelina Jolie-t, amiért Brad megcsalta vele őt, és elhagyta miatta. A színésznő azóta már sok kapcsolaton van túl, végül hozzáment a dögös rosszfiúhoz, Justin Theroux-hoz. Ám pár év után az a kapcsolat is tönkrement, a színésznő pedig az újév után be is adta a válókeresetet. Talán ez az eset vezetett a frizuraváltáshoz.

I can’t explain how mutch I Love you guys

Jennifer…Justin…Aniston (@jennifer.justin.theroux) által megosztott bejegyzés,

Megmutatta magát

A válást követően Aniston új exférje szemmel láthatóan hamar túltette magát a színésznőn, mert elég rövid idő elteltével már másik hírességgel randevúzott. A fotók bejárták a sajtót, az újabb áldozat pedig nem vált más, mint Emma Stone, aki nem mellesleg Jennifer barátnője. Ezek után Aniston fogta magát és olyat tett, amit már nagyon régóta nem. Igent mondott az InStyle magazinnak, és elképesztően mélyen dekoltált ruhában pózolt, egy másik alkalommal pedig azt nyilatkozta, egyáltalán nem tört össze a szíve. A szexi húzást még megértettük, valószínűleg mi is ezt tettük volna a helyében, a mostani megjelenését azonban nem tudjuk hova tenni.

In the age of reboots, would Jennifer Aniston revisit Friends? “Before that show ended, people were asking if we were coming back. Courteney and Lisa and I talk about it. I fantasize about it. It really was the greatest job I ever had.” So there’s hope? “I don’t know what it would look like today, but you never know. So many shows are being successfully rebooted. I know Matt LeBlanc doesn’t want to be asked that question anymore. But maybe we could talk him into it. If we give it some time, Lisa, Courteney, and I could reboot The Golden Girls and spend our last years together on wicker furniture.” Read her full cover interview with @MMcNearney at the link in bio. | Photographed by @BenHassett; Styled by @JuliaVonBoehm

instylemagazine (@instylemagazine) által megosztott bejegyzés,

Rövid haj

Jennifert rövid hajjal, szemüvegben, kék miniruhában kapták lencsevégre. Az őszintét megvallva a színésznőn éveket öregített az új frizura, és valahogy a ruha sem az igazi. Reméljük, hogy csak egy újabb filmszerep van a dolog mögött, és valójában nem vágatta le a haját a sztár.

betöltés...