Gyereket fogadtak örökbe, de nem mondták meg a leendő nagymamának. A nagyi reakciója leírhatatlan!

Az örökbefogadás a világ legizgalmasabb és legörömtelibb dolga, hiszen a leendő szülők tele vannak feszültséggel teli várakozással. A kisbaba érkezése leírhatatlan pillanat. Az alábbi felvételen láthatjuk, amint egy nagymama megtudja, hogy unokája lesz, és először megpillantja az örökbefogadott gyereket.

Szavakat aligha találhatunk arra az érzésre, amikor a családba hosszas, reményteli várakozás után egy új kis élet érkezik. Laura Dell és férje már egy éve rajta voltak az örökbefogadási listán, és egy szép napon teljesült életük legnagyobb álma, megkapták a várva-várt kisbabát.

Laura a nagy örömöt különleges módon szerette volna tudatni édesanyjával. Meglátogatták a munkahelyén, és egy kis ajándékot adtak át neki. A leendő nagymama kissé csodálkozott, hogy miért kapott ajándékot, hiszen nincs is születésnapja.

Amikor kibontotta, alig kapott lélegzetet a boldogságtól. Meglátta a gyerekruhát, és rögtön tudta, hogy a hosszas várakozás meghozta a gyümölcsét. Percekkel később, amikor a nagymama már kezdett magához térni, behozták a kisunokáját is.

A határtalan boldogság csodálatos pillanatait az anyuka rögzített, így láthatjuk, hogy ennél nagyobb öröm nem is érheti a hosszú ideje várakozó családtagokat.

betöltés...