Mindenki a 20 éves plázacicát nézte. Csorogtak a nyálak. Ám egyszer csak feltűnt valaki. A kiscsaj rémálma:

betöltés...

Mindenki őt nézte…. fogytak a képzeletbeli patronok……szerintem már minden férfi a környéken elképzelte hogy mit is csinálna vele óvatosan…. Aztán felfigyeltem valakire….

Gergely_Tibor történetei szókimondóak, ám mindig rengeteg tanulságot hordoznak magukban! Most sincs ez másképp:

Ez még régebben történt……

Éppen nyaraltunk a haverokkal a tengerparton…… este egy bárban töltöttük az időt……nagyon meleg volt…sokan voltak alig volt hely…zsűriztük a csajokat ahogy kell..

Épp kezdett laposodni a buli amikor megjelent egy Nő…kb 20 éves lehetett……..Hosszú frissen göndörített világos haj….tökéletes alak…cicik kirakva….miniruha…tanga átüt…hosszú műköröm…10 centis magassarkú…..barbihódipamela tekintet……szerintem szoliban is volt aznap mert még füstölt kicsit…….smink még a fülén is…….arany picsaájfon a fejhez ragasztva….. kamu májkel korcs táska …szóval belibbent a kis-csaj……mintha élete fellépése lett volna…

Mindenki őt nézte….csorogtak a nyálak……fogytak a képzeletbeli patronok……szerintem már minden férfi a környéken elképzelte hogy mit is csinálna vele óvatosan….

Teltek múltak a percek és láthatóan élvezte a kis-csaj hogy mindenki őt nézi……

Aztán felfigyeltem valakire…..aztán a haverjaim is felfigyeltek…….Megjött…..megjött a kis-csaj rémálma…megjött egy NŐ….kb 35-45 közötti…normál alak…stabil 10 pontos fenékkel…
félhosszú sötét hajzuhatag……..enyhe smink..(szerintem semmi)…….magabiztos sexy tekintet….mosolygott….kicsit sejtető hosszú ruha……egyik vállán a spagettipánt lecsúszva……kis balerina cipő…..mosolygott….

semmi feltűnés….szolid kis-táska lazán a vállán…..látszott rajta hogy az Önbizalma erős, nincs szüksége külső megerősítésre, férfi nélkül is teljes embernek érzi magát……….ez a Nő a Női lét minden szépségét viselte…..:)

A kis csaj szemeit láttátok volna…düh,harag,féltékenység….szóval szerintem simán ki tudta volna nyírni…..mi meg faszik néztünk mint a moziban….tetszett az előadás….gusztustalan flegma tekintet a kis-csaj arcán…

Aztán lassan egymásra néztünk a haverokkal…és láttam mi van a fejekben……a kis csajt meg a melleit kidobtuk az agytekervényünkből és átvette az irányítást a Nő……az a Nő…….Mindannyian egy valamit akartunk akkor….nem lefektetni ezt a Nőt…..és játszadozni vele…..

Hanem hogy mellettünk lehessen,társként….. mert pont ilyen Nőket keresünk mi magunknak hosszú távon legalábbis kinézetre……..:)

Kb ennyi…..:)…ez kell a férfiaknak….és ezt jól véssétek a fejetekbe hellokittyk…

Egyetértesz? Akkor ne felejtsd el megosztani!

betöltés...