4 erős nő, akik nem fogadták el a sorsukat, és végül boldogok lettek!

A nőket gyakran gyengének és túlságosan érzékenynek tartják. Azonban amikor a problémák kezelésére kerül a sor, sok nő hihetetlen erőt tud “mozgósítani”.

A legtöbb nő sokkal kitartóbb és szellemileg erősebb mint a férfiak. Most hoztunk nektek 4 erős nőt, akiknek az ember feletti erejüknek köszönhetően megváltozott az életük.

1.Egy lány, aki 18 műtéten esett át, és most egy kórházban dolgozik.

Cody Hall, egy Anglia lány aki súlyos arcdeformációval született. Az orvosok azt mondták semmit nem tehetnek a lányért. Gyűjtést szerveztek, majd Amerikában kezelést kapott a kislányt. Az első műtéten Cody 1 évesen esett át.

Ezt még 17 műtét követte. A nehézségek ellenére Cody normális életet élt és elvégezte az iskolát. Jelenleg Cody egy kórházban dolgozik, a sebészeti osztályon.

.

.

2. Az első nő, aki Down szindrómával versenyez a Miss Minnesota versenyen.

Mikayla szeret táncolni, tornázni és sok jótékonysági feladatot végez. Az emberek azt mondják, hogy a lány mosolya, lelkesedése és őszintesége példamutató.

.

3. Ez a nő 9 munkát végez, hogy segítsen az idős embereken.

Sarah Moore úgy döntött, hogy kilép a nagyvárosi életből és elköltözik egy apró skót szigetre, ahol nagyon sok idős ember él, akik nem képesek gondoskodni magukról. Sarah 9 munkát végez. Légiforgalmi irányító, tűzoltó, pásztor, tanácsos, postás, árú szállító, kotrógép kezelő és világítótorony kezelő. Azt mondja a lány, hogy nagyon boldog.

4. Ez a nő túlélt egy cápa támadását, és szörfcsillag lett.

13 évesen Bethany Hamilton egy nagyon súlyos cápatámadás áldozata lett. Elvesztette a karját. A bátor lány felépült és sikerült leküzdenie a félelmeit. Majd elkezdett szörfözni.

Bethany boldog anya és feleség, valamint világhírű szörfös. Országos bajnok lett, és világbajnoki második helyezett.

betöltés...