Bombaformában tér vissza: durván lefogyott Gáspár Bea! – fotó

Új szerepben Győzike felesége.

Az utóbbi években többször beszélt arról, súlyos betegséggel küzd, ennek a harcnak lehet az eredménye, hogy bizony alaposan kikerekedett…

Hatalmas meglepetést okozott tavaly Gáspár Bea, amikor mindenkit maga mögé utasított és megnyerte a sztárok főzős vetélkedőjét. A sikernek köszönhetően ki is lépett Győzike árnyékából és egy csapásra lett szakember, ami a konyhaművészeteket illeti.

Néhány napja derült ki, sikerének újabb következménye: ő lehet az új évad egyik zsűritagja. Bea most pedig egy újabb hatalmas meglepetéssel lepte meg a világot – durván lefogyott!

Tavaly tavasszal alig fért a séfkabátba, egy év alatt sok víz lefolyt a Dunán.

“Komoly odafigyeléssel sikerült lefogynom. Nem húztam strigulákat a kilók után, csak örültem, hogy szépen elköszönünk egymástól. Ez volt a munka első fele. Ilyenkor szoktunk abba a hibába esni, hogy hátradőlünk, és kijelentjük, kilók letudva. Innen jön a meló második fele, amikor meg is kell tartani az elért eredményt. Most éppen ez történik” – mondta a Blikknek Bea asszony.

Miután tavaly megnyerte a sztárok televíziós főzőversenyét, életmódváltásba kezdett. Akkor Bea asszony ugyanis 85 kilót nyomott a mérlegen.

Most hihetetlen kép készült a műsor új zsűritagjáról, Bea asszonyról. 15 kilótól szabadult meg, nem eszik cukrot, szénhidrátot és elkezdett sportolni is.

Bizony, egy éve még alaposan kitöltötte a képernyőt Győzike felesége. Sokan hitetlenkednek is, hogy fogyhatott ennyit nem egészen egy év alatt a dolgos családanya.

Bea a kis Virág születése után. Talán akkor sem volt 85 kiló, mint most, 2017 tavaszán. Ennek ellenére bebizonyította, képes változtatni az életén. Alig egy év alatt 15 kilótól szabadult meg.

Így ismerte meg az ország a Gáspár-családot. Egy híján száz epizód készült az életükről szóló realityből, és milliókat ültettek le a képernyő elé minden héten.

betöltés...