Kigyúrta magát Gáspár Laci! Brutális lett a teste

Lassan három éve fogyózik és gyúr.

Hihetetlen, mire képes az akaraterő és a szerelem.

Ne legyen kétségünk afelől, mindkettőnek szerepe lehet abban, hogy Gáspár Laci már régen megnyerte a kilókkal szembeni öldöklő harcot. Az énekesre rá sem lehet ismerni már, ő pedig rendszeresen meg is mutatja a rajongóinak, bizony, van mire büszkének lennie.

Néhány hónappal ezelőtt büszkén osztotta meg a világgal, újra látja a bordáit, amire gyerekkora óta nem is nagyon volt példa. Azóta újabb hónapok teltek el, Laci pedig ma már Nem a zsír ellen, hanem az izmokért harcol.

Legfrissebb képe alapján ma már modellnek, vagy testépítőnek is simán elmenne!

Gáspár Laci egy decemberi posztjában kürtölte világgá, már 23 kilótól szabadult meg, amióta életmódot váltott. Félmeztelen képéhez azt is büszkén írta oda, 18 éves kora óta nem látta  a bordáit! Húsz év telt el azóta!

Az énekes, amióta szerelmes, és háromgyermekes apuka, talán méginkább elszánt, ami az egészségét illeti. Legfrissebb képén már nem csak a bordái látszik, de az is, hogy bizony, alaposan kigyúrta magát.

Tiszta Bulls leszel már – írta legfrissebb képéhez Laci, ami alapján sokan már azt mondják, alig lehet ráismerni. Bizony, három éve ezt még nehéz lett volna elképzelni. Ma meg már igaz.

View this post on Instagram

#gymtime

A post shared by Gáspár Laci (@gasparlaci) on

Decemberben Laci számszerűsítette is az addigi eredményét: 23 kilótól szabadult meg a kemény edzésekkel és fogyással. Azóta ez már jóval több lehet.

betöltés...