Ez mi? Macskafejű, patkánytestű élőlényeket találtak a konyhájukban

A dél-afrikai Lethabongban élő család meglehetősen furcsa élőlényeket talált a lakásukban, pontosabban a konyhájukban, mikor egy alkalommal hazaértek. Az állatoknak ugyanis macska feje, de patkány teste volt.

És, hát ki mást, hívták is azonnal a helyi lelkipásztort, hogy irtsa ki őket. Azt gondolták ugyanis, hogy biztos megátkozták az állatokat, azért néznek így ki.

A család tagjai először csak egy furcsa zajra lettek figyelmesek, ami a kamra felől jött, majd megtalálták őket az egyik szekrénybe szorulva. De ahelyett, hogy segítettek volna rajtuk, hívták a helyi lelkészt, aki el is indult hozzájuk az aprítógépével, hogy megölje őket.

A helyi állatvédelmi szervezet szerint viszont nem szabadott volna őket megölni, hanem át kellett volna nekik adni átvizsgálásra.

Az egyik hivatalnok szerint valószínűleg egy ritka macskafajtáról lehet szó, de még vérvizsgálatokkal meg akarják ezt állapítani, ahogy azt is, honnan kerültek a családi házba. Ugyanis, noha négy állattal már végeztek, mikor ők is kiérkeztek a házhoz, kettőt még meg tudtak menteni.

betöltés...