A horoszkópod szerint ezeket a tulajdonságaidat irigyli mindenki

Ezek azok a tulajdonságaid, amikkel elbűvölsz mindenkit.

Kos:
III.21. – IV. 20.

A Kosok hihetetlenül optimisták, szinte mindenben képesek meglátni a jót és másokat is erre buzdítanak. Pozitív életszemléletükkel még a legdrámaibb szituáció fájdalmát is enyhítik, emellett a szabadságszeretetük is rendkívül szimpatikussá teszi őket.

Bika:
IV.21. – V.20.

A Bikák amilyen makacsak, olyan lojálisak tudnak lenni. Aki mellett egyszer lehorgonyoznak, amellett kitartanak, segítik őt, támogatják, nem számít, mibe kerül. Rájuk mindig lehet számítani: együtt nevetnek, de együtt is sírnak a szeretteikkel, még véletlenül sem tűnnek el, ha baj van.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Az Ikrekben az emberek azt szeretik, hogy borzasztóan energikusak, mindig készek az új kihívások elfogadására, és látszólag soha nem fáradnak el. A mozgékonyságuk mellett még az is nagyon pozitív tulajdonságuk, hogy lelkesek, akár a gyerekek: soha nem múló élvezettel vetik bele magukat a dolgokba. Ha valaki, hát ők teljes mértékben megélik az életüket.

Rák:
VI.22. – VII.22.

Aki védelmező, együtt érző, emóciókkal teli embert keres, annak a Rákhoz kell fordulnia. Ez a csillagjegy mindenkit legyőz, ha támogatásról van szó. Különleges képességük, hogy szeretnek és akarnak az emberekről gondoskodni, számukra ez nem feladat, hanem öröm és szükségszerűség.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Az Oroszlánoknál kevés barátságosabb, közvetlenebb ember létezik, szinte azonnal megtalálják a közös hangot mindenkivel, így hamar népszerűvé válnak. Sokan keresik a társaságukat, hiszen nemcsak szórakoztatóak, de karizmatikusak is, könnyen leveszik a lábukról azt, akit akarnak. Amíg ő a szobában van, addig a parti nem fejeződik be!

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Tehetség dolgában a Szüzek verhetetlenek, igazi polihisztorok, rengeteg mindenhez értenek – és ez nem vicc. Egyszerűen olyan agyuk van, olyan rendszer és fegyelem uralkodik bennük, és annyira törekszenek arra, hogy mindent jól csináljanak, hogy tényleg a legprofibbak lesznek a legtöbb területen. A kemény munka számukra abszolút nem elriasztó.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

A Mérlegekben hihetetlenül erős a kiegyensúlyozottság, a harmónia, illetve az erre való törekvés – nem csoda, hogy ezt a remek tulajdonságot sokan irigylik tőlük és szeretnének rájuk hasonlítani. Mindig igyekeznek olyan megoldást találni, ami mindenkinek jó és amivel az utolsó szemig el lehet simítani a konfliktusokat. Gandhik, de tényleg!

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Úristen, ha fele annyi szenvedély lobogna a többi csillagjegyben, mint a Skorpióban, milyen izgalmas világban élnénk! A csillagjegy képviselői a legunalmasabb éjszakát is felforrósítják, személyiségük izgalmassá teszi a beszélgetéseket, megfűszerezi az összejöveteleket. Sugároznak, maximális lángon égnek, soha nem lehet eleget bámulni őket.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Sokat lehetne tanulni a Nyilasoktól azzal kapcsolatban, hogy legyünk függetlenek, önállóak, mégis nagyon boldogok. A Nyilasoknak nincs szükségük arra, hogy valaki mindig pátyolgassa, támogassa őket, köszönik szépen, nagyon jól megállnak a saját lábukon. Olyan határozott elképzelésük van az életükről, a saját maguk szerepéről, ami minden helyzeten átsegíti őket.

Bak:
XII.22. – I.20.

Ambiciózus és találékony, talán ez a kettő a legfontosabb, ha a Bakok jó tulajdonságairól beszélünk. Pontosan tudják, hogy mi kell a sikerhez, vagy ha mégsem, bármekkora erőfeszítésbe kerül is, rájönnek. És el is érik, amit akarnak, azt már talán hozzá sem kell tennünk. Új ötleteikkel, kreatív megoldásaikkal, amik abszolút természetesen jönnek belőlük, minden csapat fontos tagjává tudnak válni.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

A Vízöntők azért érdemlik meg az elismerést, mert páratlanul humánus lelkek. Nem restek küzdeni azért, hogy másoknak jobb legyen, parázs vitákba, kemény harcokba is belemennek, számukra nem tűnik lehetetlennek, hogy változtassanak a világon. Az igazságtalanságot sem viselik, ha ilyet látnak, azonnal cselekednek.

Halak:
II.21. – III.20.

Akár a gyerekek, olyanok a Halak – már ha arról van szó, hogy mennyire képesek elengedni a fantáziájukat, mennyire képesek kreatívan gondolkodni. Ennek a csillagjegynek a képviselői igazi álmodozók, de ennek köszönhetik, hogy a világ borzalmai, szenvedései közepette is képesek hinni, bízni, remélni.

betöltés...