Itt a legtökéletesebb felmondás, amiről valaha olvastál!

Ez a férfi úgy mondott fel munkahelyén, ahogy még soha senki. Úgy küldte el főnökeit melegebb éghajlatra, hogy közben mégsem sértett meg senkit.

A levél lényege: a férfi mindenért bocsánatot kér. Először is azért, mert a nagynénje váratlanul meghalt rákban, aztán azért, mert a gyász megviselte, és hiányzott a munkahelyéről. Persze elnézést kért korábbi betegségei és táppénzes időszakai miatt is, továbbá azért, mert 47 és fél órát dolgozik egy héten, ráadásul volt képe külön díjazás nélkül túlórázni.

Kedves █████!

Nagyon sajnálom, hogy a mostohaanyám olyan hirtelen meghalt rákban. Sajnálom, hogy nem egy robot vagyok, és hogy a mostohaanyám távozása érzelmileg úgy megviselt, hogy nem tudtam bemenni dolgozni.

Sajnálom, hogy megbetegedtem, és ki kellett maradnom a munkából, nehogy másokat is megbetegítsek.

Sajnálom, hogy az utóbbi 7 hónapban heti 47,5 órát dolgoztam egy héten (anélkül, hogy a törvény szerint járó túlóradíjat megkaptam volna), és emiatt nem volt más választásom, mint iskolaidőben elmenni a szükséges orvosi vizsgálatokra.

Nyilvánvalóan egy szörnyű alkalmazott vagyok, és ezért elnézést kérek.

Tudom, hogy utálja azokat az embereket, akik megmondják, hogyan végezze a munkáját, de azt javaslom, kezdjen el valakit keresni a helyemre.

Azonnal.

Tisztelettel,
███████

2015. április 24.

betöltés...