Hogyan lehetsz magasabb, és hogyan lehet tökéletes a testtartásod 1 hét alatt

Alice Robinson számos népszerű technikát kipróbált, és egy hét alatt 1,5 cm-rel lett magasabb, köszönhetően a gerincoszlop nyújtásának és a porckorong méretének 1-2 mm-rel történő növelésének. A helyes testtartás további 2-3 cm-t tesz hozzá a magasságodhoz.
Megmutatjuk, mit kell tenned, hogy magasabb legyél.

Hogyan lehetséges?

Valójában alvás közben is magasabb leszel. Ha 10 percet fekszel a hátadon, 5 mm-rel nő a testmagasságod. Ennek oka, hogy napközben a gerinc zsugorodik, fekvés közben pedig visszanyeri eredeti méretét.

Egyes gyakorlatokkal elérheted, hogy ez tartós legyen. Meg kell jegyezni, hogy azok a felnőttek, akik életkorban már túl vannak a fejlődési szakaszon, azaz 25 évnél idősebbek, nem várhatnak elképesztő eredményeket.

Kerékpározás

Állítsd be az ülést úgy, hogy a lábadat ki kelljen nyújtanod ahhoz, hogy elérd a pedált. Ne emeld túl magasra az ülést, mert azzal kárt tehetsz az ízületeidben.

Függeszkedés

Ez egy könnyű gyakorlat. Csak lógj, és maradj így, ameddig csak tudsz. Fokozatosan növeld az időt! Ez a gyakorlat erősíti a gerinc és a has izmait.

Gyertyaállás

Nyújtsd felfelé a lábaidat olyan erősen, ahogy csak tudod. Fontos, hogy a tested megfelelő szögben legyen, és ne engedd le hirtelen a lábaidat, mert megsérülhetsz.

Kobra póz

Amellett, hogy jót tesz a gerincnek, nyújtja a hátat, a hasat, a csípő hátsó részét és a fenékizmokat.

Nyújtás

Miközben lehajolsz, próbáld egyenesen tartani a lábaidat, és megérinteni a lábujjaidat. Óvatosan kezdj neki, fokozatosan hajolj mélyebbre, és növeld a lehajlások számát is.

Ugrálás

Ugrókötelezhetsz, kosárlabdázhatsz, vagy egyszerűen ugrálhatsz egy helyben. Az ugrálás erősíti a csontokat és az izmokat, de kissé magasabb is leszel tőle.

Csípőemelés

Ez az egyszerű gyakorlat erősíti a derekat, miközben megdolgoztatja a feneket és a hasat is.

Úszás

Az úszás az első azon gyakorlatok listáján, melyektől magasabb lehetsz. A vízben a porckorongra és a csontokra jóval kisebb teher nehezedik, az ízületek is mozgékonyabbá válnak. Ennek következtében könnyebb növelni a testmagasságot.

Amit figyelembe kell venned

Több tényező is befolyásolhatja a magasságodat:

  • Az étrended.
  • Az alvás.

Hogy magasabb legyél, kellő mennyiségű kalciumra, vasra, D-vitaminra van szükséged.
Aludj kemény felületen, a legjobb, ha ortopéd matracot és párnát szerzel be.

betöltés...