A bébiszittert otthon hagyják a 3 évessel – váratlan fürdőszobai fotókat küld az anyának

Ha otthon kell hagynod a gyermeked valaki mással, az nagyon furcsa lehet főleg akkor, ha ez számodra nehézséget okoz. Ennek az édesanyának a története igazán meglepő, ha megnézzük a lenti képeket, amik kislányáról készültek.

A 15 éves Keegan Carnahan Floridában él, az Egyesült Államokban. Bébiszitterként dolgozik már három éve, a kis  Alidy Haslamra vigyáz. Mikor Keegan nemrég Alidy-t elvitte magával, valami különleges dolgot tervelt ki.

A lány úgy gondolta aznap este valami érdekessel fogja meglepni ezt a kedves kislányt.

-Alidy úgy döntött, aznap a hableány ruháját fogja felvenni. Ezért úgy gondoltam, jó buli lenne, ha én is felvenném az enyémet. Még 12 éves koromban vettem egy olyan ruhát, ezért csak elő kellett vennem és kitisztítanom. Ez hamar meg is történt, a bulinak így semmi akadálya nem volt.- mondta Keegan az ABC Newsnak.

Keegan küldött egy képet Alidy anyukájának és barátainak erről a jó kis buliról. Nagyon jó volt látni a kislány boldog arcát.

Alidy édesapja néhány hónappal ezelőtt elhunyt és a kislányt nem látták olyan gyakran mosolyogni. A leányzó nagyon jó érezte magát és azt kívánta bárcsak soha ne lenne vége annak az estének.

Miután egy jót játszottak a bébiszitterrel, a kislány azt hitte, hogy Keegan egy igazi hableány. Be is szerette volna azonnal festeni a haját rózsaszínre.

Mi úgy gondoljuk, nagyon jó ötlet volt Keegan-től és látszik a képeken, hogy a kislány nagyon jól érzi magát. Nagyon sokan reagáltak a képre sőt valaki azt is írta, hogy Keegan a világ legjobb bébiszittere – Te egyetértesz ezzel?

betöltés...