Van egy női csillagjegy, akiért minden férfi összetenné a két kezét – A te párod lenne az?

Biztos a dolgában, vidám, intelligens, elegáns, szexi, és ha bejössz neki, az egész életed meg fog változni, de unatkozni biztosan nem fogsz mellette – Ő a Nyilas Nő!

Nincsenek titkai

A Nyilas nő nagyon őszinte teremtés, ami sokakat meglephet, főleg azokat, akik nem ismerik őt. Nem sokat gondolkodik, mielőtt megosztaná a véleményét másokkal, és nem kertel, hanem kimondja, amit gondol, anélkül, hogy azon törné a fejét, hogy vajon ki mit fog gondolni. Ezzel kivívja magának a tiszteletet, mert bátorságról tesz tanúbizonyságot. Nagyon kíváncsi, és addig kérdezgeti a másik személyt, amíg ki nem deríti azt, amit akar.

A humorérzéke kihúzza a bajból

Habitusából kifolyólag a Nyilas nő gyakran kerülhet kényelmetlen helyzetbe, de ilyenkor a humorérzéke kisegíti a bajból, mert a viccei feloldják a feszültséget.

Szereti a kihívást

A Nyilas nő szereti a kihívásokkal teli helyzeteket, amikor használhatja a kreativitását, a problémamegoldó képességét. Nem számít, hogy tudományos, vallási, vagy filozófiai kérdésekben kell helytállnia, vagy egy magas hegy csúcsára kell feljutnia, a Nyilas nő, megoldja a feladatot. Mindig az igazságot keresi, a türelemmel hadilábon áll, az életet igyekszik teljesen kiélvezni, és nem ad mások véleményére. Ha valami boldogságot okoz számára, keményen harcolni fog érte.

Az ideális férfi

A Nyilas nő képes külön kezelni az intim együttlétet és a szerelmet, de igazán akkor érzi jól magát egy férfival, ha testileg, szellemileg és lelkileg is kiegészítik egymást. Emellett elvárja, hogy a férfi őszinte, magabiztos, vicces, barátságos és szórakoztató is legyen.

A Nyilas nő nem szeret unatkozni, és a bezártságot is elutasítja. Mindent elhisz a férfinak, mert nem ismeri a hazugságot, a kétszínűséget, ezért ha mégis becsapják, akkor lelkileg nagy sérülést szenved, de végül emelt fővel fog győzni.

Felvilágosult anya válik belőle

Egy Nyilas édesanyja önállóságra neveli a gyerekeit, mert azt gondolja, hogy már kis korban meg kell tanulják a lurkók azt, hogy mi a felelősségvállalás. Nagy hangsúlyt fektet a játékos tanulásra, arra, hogy a gyerekeiből független, érett felnőttek váljanak.

betöltés...