Kézírásod megmondja milyen betegségben szenvedsz

A legutóbbi kutatások eredményei azt mutatják, hogy szoros összefüggés vagy kézírásunk és betegségeink között. Egy teszt alapján mindenki ugyanazt a mondatot íratták le, és érdekes módon az “L” betűt írták többféle-képpen.

Az elemzéseket követően mindenkit megkérdeztek és kivizsgáltak milyen betegségben szenved és mindannyian elismerték a teszt eredményességét. Az alábbi 3 esetre következtettek:

1. L betű megszakad

A szakértők úgy vélik, hogy akiknél az L betű megszakad, azoknál fennáll a veszélye annak, hogy szívbetegségben szenvednek. Olyan kinézetet ad az L-nek, mintha meg lenne hibásodva, ami a vér áramlásának a megszakadását tükrözi. Emellett szabálytalan szívritmusra is utalhat.

2.  L betű nagyon vékony

Ha az L betű nagyon vékony, akkor lehetséges, hogy túl nagy stressznek vagyunk kitéve nap, mint nap. Az L betű vonalainak zárásakor igazán mély dolgokat zárunk el magunkban. Az orvosok szerint a stressz súlyos érbetegségek kialakulásához is vezethet, sőt több esetben a rákkal is összefüggésbe hozták már.

3. L betű gömbölyű

Azok az emberek, akik az L betűt kövérre rajzolják erősebb szerezettel rendelkeznek, mint mások- állítják a kutatók. Hamarabb képesek átlépni bizonyos betegségeken, mint mások és határozottabban tudnak szembe nézni bizonyos betegségekkel. Meglepő, de ritkábban betegszenek meg.

betöltés...