Szóhoz sem jutott a menyasszony, amikor meglátta ki volt az esküvői meglepetés

Esküvőt szervezni nem kis stresszel jár, ám Samantha és Taylor az elmúlt időben különösen nehéz időszakon ment át. Mexikóban szerettek volna egybekelni, de az utolsó pillanatban kellett lemondaniuk a foglalást.

A menyasszony édesanyja évek óta szklerózisban szenved, ám az utóbbi időben állapota rosszabbodott, ezért a fiatal pár úgy döntött lemondják a mexikói álomesküvőt és megszervezik San Diegóban, ott, ahol Samantha középiskolás éveiben tanult.

Mielőtt megtalálták volna az új esküvői helyszínt a menyasszony édesanyja kórházba került, ahol az orvosok közölték vele, visszatért a rákja, áttéttel a májában. A fiatal nő azonnal tudta mit kell tennie, felmondott a munkahelyén és a testvéréhez költözött, hogy együtt viseljék édesanyjuk gondját.

A problémák ellenére a menyasszony minden álma az volt, hogy édesanyja is ott legyen az esküvőjén. Egy nap az interneten keresgélve rábukkantak a The Knot nyereményjátékára, amelyben a szerencsés nyertes egy komplett esküvőt kapott ajándékba.

A fiatalok tudták, hogy ez az esély pont nekik adatott meg, ezért azonnal jelentkeztek is, és mintha az Univerzum összedolgozott volna, meg is nyerték az ingyenes esküvőt. És ha ez nem lett volna elég, az esküvőn még egy hatalmas meglepetés várta a fiatalokat.

A fiatal pár Canaan Smith “Love You Like That” című dalára szeretett volna táncolni, ám amikor színpadra léptek az együttes félbehagyta a játszást, ami ezután történt már történelem:

betöltés...