Szabadsága alatt rúgták ki a férfit, zseniális, ahogy visszavágott

Hihetetlen, mi miatt váltak meg tőle.

Szabadságra ment

Egy férfi nyaralást tervezett, ám mielőtt szabadságra ment volna, alaposan felkészítette a csapatát arra a hétre, míg nem dolgozott bent. A dolgozók abban az egy hétben olyan jó munkát végeztek, ami a munkáltatónak is feltűnt. Ám ahelyett, hogy valamilyen jutalomban vagy fizetésemelésben részesítették volna a pasit, megdöbbentő dolgot tettek.

Megváltak tőle

Úgy döntöttek, ha a csapat ilyen jól dolgozik a férfi nélkül, nincs is szükség rá. Ennek következtében kirúgták a őt, a nyaralása alatt, és még a rengeteg túlóráját is figyelmen kívül hagyták. Ám ő ahelyett, hogy kiborult volna, zseniálisan vágott vissza a cégnek.

Ez lett a vége

A férfi saját vállalkozást alapított. Korábban webfejlesztéssel foglalkozott, így a cége is ebben segít. Természetesen az egykori munkahelyén, miután őt kirúgták, már nem is mentek olyan jól a dolgok. Nem sokkal később az egykori főnöke felhívta, hogy nem érti miért, de kezd darabokra hullani a cég. Arra kérte, segítsen neki újra rendbe tenni. A férfi végül elvállalta a feladatot: az egykori fizetése duplájáért tanácsadóként segít be a korábbi munkahelyén. Az pedig megfizethetetlen számára, hogy immár a maga ura.

betöltés...