A lányt leszúrta a volt barátja – 3 év múlva meglepi őt az a férfi aki megmentette életét

Melissa Dohmen 20 éves volt és éppen az egyetemet kezdte volna, mikor úgy döntött szakít akkori barátjával. De a férfi, ahelyett, hogy elfogadta volna Melissa döntését, 32-szer szúrta bele a kést és sorsára hagyta.

De Melissára vigyázott őrangyala és csodával határos módon túlélte azt a napot.

Az első személy, aki a helyszínre érkezett Cameron Hill tűzoltó volt.  A szörnyű eset után néhány hónappal Cameron és Melissa ismét összejöttek, mert ez szerelem volt első látásra.

Melissa számára nagyon hosszú volt a gyógyuláshoz vezető út de a család, a barátok és Cameron segítségével felépült és erősebb, mint valaha.

Gyógyulásának történetét feltette a Facebook-ra is és rövid idő alatt nagyon sok követőre tett szert.

3 évvel később nemcsak hogy felgyógyult a támadásból, be is fejezte az egyetemet. Ápolónő lett belőle és sok millió embert inspirált története arra, hogy felszólaljanak az otthoni erőszak ellen.

2015-ben Melissát kiválasztották arra, hogy a Tampa Bay Rays baseball meccsen ő dobja az első labdát. Amiről azonban fogalma sem volt, az az, hogy barátja Cameron nagy meglepetést tervezett erre a napra.

Nézze meg a lent filmet és Cameron meglepetését és ossza meg, ha Ön is úgy gondolja, hogy Melissa nagyon sok szépet érdemel az életben, azok után amin keresztülment.

betöltés...