Legyőzte a botox a Született feleségek sztárját! – Fotók

Olyan az arca, mint egy szobornak.

Eltűntek a ráncai

Hollywood legkeresettebb, de már korosodó színésznői sorra vetik alá magukat botox kezeléseknek. A Született feleségek sztárja, Felicity Huffman is csatlakozott a kisimultak táborához, de úgy tűnik egy lehelettel több idegméreg került a szervezetébe, ugyanis legújabb fotóin teljesen elvesztette mimikáját.

Imádtuk, hogy kiáll magáért

A Született feleségek című telenovella hazánkban is nagy sikereket ért el. Az egyik legszimpatikusabb szereplő Lynette Scavo volt, akit a hasonlóan természetes és jó humorú Felicity Huffman formált meg. A karakter és a színésznő is nagyon erős, határozott személyiségek, ennek ellenére az utóbbi időben inkább csak a szépséghajhászást láthatjuk a sorozatsztárnál. Megszállottan edz és több kozmetikai kezelésen is részt vesz rendszeresen. Pedig a botoxról jobb lenne lemondania.

Megfagytak a vonásai

A természetesség már csak a múlt. Felicity Huffman is beállt azok közé a hírességek közé, akik képtelenek elfogadni az idő múlását. A színésznő a napokban egy sokkoló fotót is közzétett, ahol nem lehet nem észrevenni, mennyire megbénultak az arcizmai.

Falling in love with Spain. Also crying after saying goodbye to my daughter.

Felicity Huffman (@felicityhuffman) által megosztott bejegyzés,

betöltés...