Az apuka megmentette a kislánya életét, de emiatt börtönbe kell vonulnia. Nem fogod elhinni, mit tett

Megmentette a lánya életét, de amit tett, az illegális. Te megtetted volna ugyanezt a helyében?

Adam Koessler a rákos kislányát szerette volna meggyógyítani kannabisz olajjal, alkalmazta is is nála a gyógymódot, aminek hatására javulást látott gyermeke állapotán. A kannabisz olaj rákölő hatásáról már sokan hallottunk és arról is, hogy számos esetben bizonyította már, hogy képes gyógyítani a rákot. Ennek ellenére számos országban tiltják a gyógyászati célra való felhasználását, néhány ország azonban mégis engedélyezte már a használatát. Adam a kezelés miatt börtönbe került, a puszta ténye annak, hogy a kislány életben maradhat nem enyhíti az édesapja helyzetét. Közel 50.000 ember írta alá azt a petíciót, amelyben felszólították a politikusakat, hogy nézzek el a vádat az apával szemben aki a haldokló kislányát szerette volna megmenteni.

Habár magas óvadékkal kiengedték volna az apát, sem neki sem pedig a családjának nem maradt annyi pénze, hogy ezt kifizessék. A kislány jelenleg az intenzív osztályon fekszik, az állapota rosszabbodott és jelenleg élet és halál közötti van. Adam facebook oldalán a támogatók megmozdulást szerettek volna indítani, azonban zárolták az adatlapját a hatóságok. Ennek eredményeként 50.000 ember írta alá azt a petíciót, amelyet az igazságügyi miniszter Jarrod Bleijie és Campbell Newman kezdeményezett mondván: “embertelen és igazságtalan, hogy egy ember így járjon, aki szeretetből meg akarta menteni gyermeke életét a súlyos betegségtől”. A petíció továbbá hozzáteszi: “Az orvosi kannabiszt legalizálták számos országban, szerte a világon. Elegendő bizonyíték van arra, hogy bebizonyosodjon előnyös hatása a rákos betegséggel szemben anélkül, hogy káros mellékhatások jelentkeznének a betegeknél, mint a gyógyszeres kezelések esetében. Mindamellett a kannabisz képes enyhíteni a rák káros mellékhatásait. Adam Koessler megérdemli, hogy újra láthassa gyermekét és joga van arra, hogy amennyiben kislánya állapota javuló tendenciát mutat, maga kezelje haldokló lányát.”

További 30.00 ember ajánlott fel anyagi támogatást mind a kislány, mind Adam számára. Emellett sok ember kínált természetgyógyászati megoldásokat a kisgyermeknek. A kislánynak jelenleg 50\% esélye van a túlélésre. Amikor az édesapja a kannabisz olajjal kezelte, a kislány túlélési esélye megemelkedett 70-80\%-ra. A közeli ismerősök és barátok elmondásai alapján amikor a kislány az édesapa kezelését kapta, újra képes volt enni, nem panaszkodott fájdalmakra, ismét volt energiája, a bőre színe visszatért és szemében újra megcsillanni látszott az élet és a túlélés reménye.

Azóta, hogy az apa börtönben van minden perc maga a kínszenvedés számára, addig a kislány erőtlenül fájdalmakkal tele, szomorúan és magányosan fekszik az intenzív osztályon, ahol utolsó erejével is édesapját várja. A bíróságok nem hajlandóak enyhíteni az ügyön, a tárgyalásig bezárva tartják a férfit.

betöltés...