Mielőtt férjhez ment volna meghalt az édesapja. Nézd meg milyen elképesztő meglepetéssel készült a vőlegény!

Minden nő álma, hogy egyszer rátaláljon az igaz, és sírig tartó szerelem. Ha az ide vezető út gyakran nehézségekkel van tele, az esküvő mindenki életében az egyik legboldogabb nap. Ez a menyasszony nagyon felemelő pillanatokat élhetett át saját esküvőjén.

Shannon egész életében csak a koszorúslány szerepében díszelgett, de ő közben végig arra várt, hogy egyszer magára ölthesse a hófehér ruhát, és kimondhassa a boldogító igent. Egy szép napon kívánsága valósággá vált, ugyanis találkozott élete szerelmével, Donnal, aki nem sok időre rá meg is kérte a kezét.

Shannon boldogan mondott igent, hiszen úgy érezte, hogy megtalálta az igazit. Azonban nem sokkal az esküvő előtt Shannon édesapja váratlanul rákban elhunyt, így élete másik nagy vágya, hogy együtt táncolhassanak az esküvőn, nem valósulhatott meg. Don, úgy gondolta, hogy mindent megtesz azért, hogy felesége felhőtlenül boldog lehessen, és egy nagyon megható ajándékkal lepte meg.

Amikor az apa-lánya tánc következett volna, Don felvett magára egy egyszerű fehér pólót. A hátán az a felírat állt, hogy “Lehet az enyém ez a tánc?”. Amikor megfordult, Shannon nem kapott szavakat a meglepődöttségtől, hiszen a póló elején az édesapja képe állt.

Természetesen igent mondott, és könnyektől meghatódva szorította magához azt a férfit, aki mostantól a legfontosabb volt számára az életében.

betöltés...