Feng Shui jóslat – A 9 Ki csillag elárulja milyen sorsod lesz!

A Ki csillagok visszatükrözik a pozitív és negatív tulajdonságainkat azon számjegy alapján, amely ránk vonatkozik. Ezen jóslásokból következtethetünk a jövőnkre, megtudhatjuk, hogy milyen döntések, változások előtt állunk az életben. Lentebb lesz egy táblázat évszámokkal, amelyek alapján megtudhatjuk, hogy a számmisztika szerint melyik számjegy jellemző ránk.

1-es Ki csillag

A víz elem irányítja az életünket. A víz a természetben több formában is jelen van. Jellemző rá a kiszámíthatatlanság, de ugyanakkor az alkalmazkodóképesség is. Nincs olyan helyzet, amiből ne tudnánk kimászni. Érzékenyek vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy viselkedésünket tudjuk kordában tartani. Nehezen hozzunk döntéseket, mert sokszor elbizonytalanodunk.

Az Orákulum tanácsa: szorítsuk össze a fogunkat, és valósítsuk meg az álmainkat. Ne várjuk azt, hogy mások megerősítsenek ebben, bízzunk magunkat. Legyünk türelmesek, mert a munkánk gyümölcse be fog érni. Legyünk kitartóak.

2-es Ki csillag

Arra születtünk, hogy anyák legyünk. Az anyaság spirituális ereje járja körül életünket, és képesek vagyunk sokszor saját magunkat is feláldozni másokért. Elveszettnek érezzük magunkat, ha nem lehetünk valakinek a hasznára, de néha magunkkal is törődnünk kell.

Az Orákulum tanácsa: segítsünk hozzátartozóinkon, de a saját életünkre is figyeljünk, mert különben egészségünk láthatja kárát. Mindenki problémáját nem tudjuk megoldani. Készítsünk listát az elintéznivaló dolgokról, és aszerint cselekedjünk.

3-as Ki csillag

A Feng Shui értelmében erős Yang energiával rendelkezünk, ami elsősorban azt jelenti, hogy szeretünk új dolgokat felfedezni és azokat fejleszteni. Mindenünk a cselekvés, az akció. Tele vagyunk optimizmussal, energiával, élettel, és másokat is rá tudunk venni az életélvezetekre.

Az Orákulum tanács: érdemes egy kicsi szünetet tartani, vonuljunk kissé háttérbe. Tervezzük meg a jövőnket, hogy mi az, amit hosszú távon csinálni szeretnénk. Vigyázzunk nagyon, hogy mire költünk.

4-es Ki csillag

A Feng Shui szerint erős Yang energiával bírunk, viszont nagyban támaszkodunk a Yin energiákra is. Praktikusak vagyunk, az emberek számíthatnak ránk. Aggodalmaskodóak vagyunk, mások pedig jóérzésűnek tartanak bennünket. Vonz bennünket az irodalom, a zene, a festészet, szóval a művészetek. Érzékeny emberek vagyunk, a legérzékenyebbek a 9 számjegy közül. Gyorsan változik a hangulatunk, egyik percben még boldogak vagyunk, a másikban meg szomorúak, vagy dühösek.

Az Orákulum tanácsa: ki fogjuk vívni mások tiszteletét. Ne legyünk szerények, ami a terveinket illeti, ideje elkezdeni keményen dolgozni és rendet tenni magunk körül.

5-ös Ki csillag

A Tűz elem érvényes ránk. Megbízható, erős egyéniségek vagyunk, akikre mások is támaszkodhatnak. Szerencsések vagyunk. Akarva, akaratlanul, sokszor fontos események középpontjában találjuk magunkat.

Az Orákulum tanácsa: rakjunk rendet az életünkben, míg nem lesz túl késő. Érdemes pihenni, meditálni, legyünk egy kicsit egyedül, jót fog tenni.

6-os Ki csillag

A Fém elem van hatással ránk, amely egyensúlyt hoz az életünkbe. Egyenes emberek vagyunk, akik tudják, hogy mit akarnak elérni az életben. Bízunk saját erőnkben, nem tántoríthat el semmi sem a céljainktól. Ha vezető szerepet töltünk be az autoriter magatartásunk sokszor nem fog tetszeni másoknak, de épp ettől vagyunk sikeresek.

Az Orákulum tanácsa: ne vigyük túlzásba az autoriter tulajdonságunkat. Álljunk szóba az emberekkel, találjuk meg velük a közös hangot.

7-es Ki csillag

Itt is a Fém elem jellemző, amely fontos szerepet játszik abban, hogy tisztán lássuk a körülöttünk lévő helyzetet, ugyanakkor pontosságra, figyelemre sarkall. Jellemző ránk a kedvesség, a magabiztosság. Szeretünk szórakozni. Odafigyelünk a szép dolgokra, így másokat is képesek vagyunk megnyugtatni. Nagyszerű művész válhat belőlünk. Humorosak vagyunk, a kommunikáció nem jelent gondot.

Az Orákulum tanácsa: a problémákat ne vegyük félvállról és ne is söpörjük a szőnyeg alá, mert különben újra és újra elkövetjük ugyanazokat a hibákat.

8-as Ki csillag

A Föld elem hatása érvényesül. A belső erő és magabiztosság jellemző ránk. Türelmesek, figyelmesek, elővigyázatosak vagyunk, így a pénzügyek terén mindig jó döntést hozzunk. Akik ismernek, tudják, hogy nagy igazságérzettel rendelkezünk.

Az Orákulum tanácsa: ne ítéljünk elhamarkodottan, hiszen a dolgok nem mindig fehérek, vagy feketék. Ne irányítsunk másokat, mert félő hogy megértő barátok nélkül maradunk.

9-es Ki csillag

A Tűz elem jellemző, így kreatív, szenvedélyes, inspirációval teli és egyedi emberek vagyunk. Nem jelent gondot az érzelmek kifejezése, de néha nem bízunk saját erőnkben, így ahogyan az égéshez a tűznek oxigénre van szüksége, úgy számunkra is nagyon fontos a barátok, családtagok támogatása. Nagyon megnézzük, hogy kivel barátkozunk.

Az Orákulum tanácsa: ha mindig nyomás alatt tartjuk magunkat, nem fogunk tudni aludni. Bízzunk a tapasztalatainkban, mert így minden problémát leküzdhetünk.

betöltés...