Egészségügyi alkohollal fújta be az ágyat, két nap múlva elképesztő dolgot tapasztalt!

Az egészségügyi alkohol jóval több mindenre használható, mint azt a legtöbben gondolnák. Igen, tudjuk, hogy fertőtlenít, de például az poratkákat és azok petéit is semlegesíti, amelyek millió számra hemzsegnek az ágyunkban, lepedőnkön, párnánkon.

Mivel olcsó, az egészségügyi alkohol igazából egy rendkívül hatékony csodaszer, így használjunk bátran. Lássuk mi mindenre jó.

1. Egy szórófejes flakonba töltsünk egy fél bögre egészségügyi alkoholt, és fújjuk le vele az ágyunkat. Ezután hetente két alkalommal végezzük el a fertőtlenítést, és máris kevesebb atkával kell megosszuk ágyunkat.

2. Elűzi az izomfájdalmakat, ha hűtőbe tesszük az egészségügyi alkoholt, majd a hideg szerrel bedörzsöljük a sajgó izmokat, azonnali enyhülést tapasztalhatunk.

3. A fejbőrön kialakuló pattanásokra, kelésekre is jó, így ha felfedezünk egy dudort a fejünkön kenjük be egészségügyi alkohollal.

4. Ha valaki nem bírja az aceton szagát, akkor a egészségügyi alkohol is jó, amiből igaz, hogy több kell, de nem károsítja annyira a körmöket.

5. A pattanások ellen is jó, csak kenjük be a bőrünkön lévő pirosas pöttyöket, de egy órán belül 2 alkalommal többször nem szabad használni a szert, mert irritációt okozhat.

6. Egy kevés egészségügyi alkohol remek izzadásgátló, de nem szabad túlzásba vinni a használatát, mert kiszáríthatja a bőrt.

Emellett a takarítás során is fel lehet használni, hiszen remekül fertőtleníti a fürdőszobai kellékeket, a szépségápolási eszközöket, mint amilyen szemöldökcsipesz, fésű, de a konyhai pultról is elpusztítja a kórokozókat.

betöltés...