Egy művész szívszorító képei, amely bemutatja, hogy a fájdalom a legnagyobb tanítómester a világon.

Curtis Wiklund egy tehetséges amerikai művész, a ceruza rajzai, megragadta a családi élet egyszerű örömeit. Curtis a vázlatait az instagramon teszi közzé. Curtis Wicklunde nagyon szomorú hírt osztott meg a világgal. 2016 augusztusában az ő facebook oldalán megjelent néhány kép, amit lehetetlen könnyek nélkül véginézni.

“Összetörtem aznap, amikor megtudtuk a vetélést. Furcsa, ha valaki megosztja ezt, mert általában a családok nem beszélnek erről. Nem tudtam, mi mást tehetnék. Ez a kép jobban elmondja, mint a szavak, amelyek az érzéseimről szólnak. Remélem, hogy látják ezt, mindazok, akik most csendben szenvednek, megértik, hogy nincsenek egyedül”- írta Curtis. Az írás több ezer embernek tetszett, a média is beszélt róla.

.

A bánat nem állította meg Curtist, éppen ellenkezőleg, azt tanította neki, hogy még jobban értékelje a családot. A művész továbbra is finom vázlatokat rajzolt feleségéről és két fiáról.

.

Bár a rajzok már nem minden nap jelennek meg, az őszinte, meleg, hangulatos és emlékezetes pillanatok dokumentálását a művész abbahagyta.

.

A legjobb munkáit a “Mi” című könyvben gyűjtöttük össze , amely a világ minden táján megrendelhető.

.

Curtis munkáiban valódi mágia van. Végül is, a rajz meglehetősen egyszerű technikája ellenére, a vázlat mély benyomást és érzelmet mutat.

A művész titka, hogy nagy szeretettel fest.

Curtis munkája által az emberek megtanulják, hogy szeressék egymást jobban mint eddig. A művész minden rajza egy megható emlékeztető, hogy a feleség csókja, a kisfiú mosolya, a könyv együtt olvasása, az erős ölelések ártatlan kincsek, amelyekért hálásnak kell lenned. Miután megnézted őket, szeretnéd megölelni az édesanyádat.

Curtis, felesége, Jordin és Caseen és Hayden fiai rendben vannak. A rajzban megtestesült történetük azt bizonyítja: mindig előtérbe kell helyezni a családodat, fel kell ismerni a boldogságot és minden pillanatban örömet kell találnia.

betöltés...