Te hogyan gondolkodsz? Csillagjegyed elárulja!

Abból kiindulva, hogy minden csillagjegy szülötte másként viselkedik, más dolgokban erős és más-más elvárások szerint él, nem meglepő, hogy a gondolkodásmódjuk is eltér. Most megtudhatod, hogy te hogyan is gondolkodsz az asztrológia szerint.

A Kos tulajdonságai közt a következők lelhetők fel: tüzes, pozitív, férfias, aktív, tettvágy, aktivitás, életerő, akaraterő, harckészség, bajtársiasság, spontán cselekvés. Energikus, lendületes, erős akaratú, lelkes, meggyőző, törekvő. harcos, hódító, lázadó. Türelmetlen, harag, düh, meggondolatlanság. Belevág mindenbe, sorra veszi az akadályokat. Erőssége a spontaneitás, a nagy akaraterő és a vakmerőség. 

A Bika tulajdonságai közt vannak a következők: földön járó, reális, gyakorlatias, alapos, szívós, önfejű, megbízható, egyszerű, vidám, természetkedvelő, érzéki, művészhajlamú, esztétikus, nyugodt, béketűrő, állhatatos. A biztonság a legfontosabb számára, ezért a konkrét és praktikus dolgokat érté keli, nem megy bele soha kétes, tisztázatlan ügyekbe.

Az Ikrek tulajdonságai közt vannak a következők: rendkívül mozgékony, gondtalan és vidám természet, rugalmas, alkalmazkodó, szellemileg mindig élénk – érdeklődő, sokoldalú, ötletes, találékony, nagyon jól kommunikál, szeret társalogni, és kapcsolatokat könnyen tud létesíteni, nagyon szeret utazni, igényli a szabadságot, logikus, racionális, rendszerező, kategorikus, néha felületes.

A Rák tulajdonságai közt megtalálhatók a következők: érzékeny minden mozzanatra, legyen az érzelmi vagy anyagi megnyilvánulási! Ragaszkodó, gyermeki, álmodozó, romantikus. Törődik mások érzéseivel, gondoskodó, azt akarja, hogy szükség legyen rá. Hangulata változó. Szégyenlős, passzív, befogadó. Befolyásolható, kiszámíthatatlan, félénk, gyermeteg, duzzogó.

Az Oroszlán tulajdonságai: Nemes, bátor, kedves, büszke, méltóságteljes, energikus, eleven, megbízható, erős kisugárzású, nyíltszívű, melegszívű, szeretetre méltó, nagyvonalú, adakozó, jóságos, jóindulatú. Nagy felelősségtudattal rendelkezik, szereti a szabadságot, ugyanakkor rendkívül ragaszkodó, szereti a pompát, a ragyogó dolgokat, kivételes érzéke van a hatalom, a vezetés, a dicsőség műveléséhez.

A Szűz tulajdonságai: Gyakorlatias, megfontolt, módszeres, rendszeres, pontos, jó megfigyelő, tervező, éles elméjű. Törekszik a biztonságra, a hatékonyságra, a gazdaságosságra, ezért minden apró részeltet megtervez és kidolgoz, nagyon jó elemző. Gondos, lelkiismeretes, kötelességtudó, segítőkész. Vágyik a tökéletességre és a rendre.

A Mérlegre jellemzők a következők: barátságos, figyelmes, jó ízlésű, intelligens, társasági ember, könnyen ismerkedik, diplomatikus, tapintatos, előzékeny, szolgálatkészség, művészies, elfogulatlan, őszinte, udvarias, megértő, értelmes, kiegyensúlyozott.

A Skorpió tulajdonságai: Mély érzésű, szenvedélye, erős vágyai vannak, kutató, jó megfigyelő, kitartó, szívós, határozott, bátor, nagy önuralommal bír, áldozatkész, alapos, mélyreható, törekvő. Hűséges az általa kiválasztott emberekhez, tárgyakhoz. A végsőkig tud ragaszkodni eszmékhez, elképzelésekhez. Erős akaratú, nagy regenerációs képességgel rendelkezik.

A Nyilas tulajdonságai: Az erő, a vitalitás, a spontaneitás jellemzi. Emberszerető, jóindulatú, jó kedélyű, barátkozó, életörömöket kedvelő, kalandra vágyó, nagyvonalú, belátó, dinamikus, lelkes, lendületes, lelkesítő. Vallásos, filozofikus, keresi a bölcsességet, intuitív, romantikus, fantáziadús.

A Bak tulajdonságai: Meggondolt, lojális, megbízható, józan, tárgyilagos, realista, objektív, fegyelmezett, rendszerezett, nagy felelősségtudata van, alapos, lelkiismeretes, előrelátó, takarékos, elvhű, teljesítményorientált, visszahúzódó, határozott, szorgalmas és kitartó.

A Vízöntő tulajdonságai: Kommunikatív, barátságos, eleven, független, eredeti, jövőorientált, logikus, találékony, szellemes, találékony, intuitív, szabadságszerető, független, logikus. Keresi az új és szokatlan dolgokat, eszméket. Személyisége gyakran kiáramló, kiáradó, aztán hirtelen teljesen visszavonul magába. Ez a kettősség teljesen kiszámíthatatlan módon jelentkezik nála.

A Halak tulajdonságai: Együttérző, beleérző, érzelmekben és álmokban gazdag, intuitív, alkalmazkodó, passzív, alázatos, naiv, csendes, álmodozó, kedves, szeretetre vágyó.

betöltés...