19 Utolsó fotó mielőtt a tragédia megtörtént!

A halál egy olyan túra, ahonnan nincs már visszaút. Az ilyen képeket nézegetve jön rá az ember, hogy milyen értékes is az élet. A halál elragad végül mindenkit, feketét, fehéret, szegényt, gazdagot – nem tesz kivételt senkivel. Az alábbi képsorozat 19 emberről készült, akik nem sokkal később mind meghaltak.

1. A legutolsó kép Chris McCandlessről, aki otthagyva a civilizációt szabad életre vágyott. Holtestét vadászok találták meg Alaszkában.

2. A legutolsó kép a Szovjetunió alapítójáról – Leninről 1923-ban.

3. Rendőri tisztelgés közepette kísérik utolsó útjára a rendőr kutyát. Az állatorvoshoz kíséri a gazdája, ahol végül elaltatták.

4. A Challenger legénysége mielőtt a híres űrkatasztrófa történt – mindannyian meghaltak.

5.  Az utolsó kép Freddy Mercuryról

6. Ferenc Ferdinánd utolsó napján – Halála robbantotta ki az I. világháborút.

7. A sorozat gyilkos, John Wayne Gecy a hugát fogadta a siralomházban – mielőtt kivégezték.

8. A fotó elkészülte után nem sokkal, Hank Carr (középen) megpróbált megszökni, és a mellette álló két rendőrt meggyilkolta. A rendőrség csak hosszú hajsza után akadt a nyomára, amikor le is lőtték.

9. Az orosz Parkour bajnok, Pavel Kashin éppen egy 16 emeletes ház tetején ugrik egy hátra-szaltót. Sikeresen földet ért, viszont megszédült, és le esett a tetőről.

10. Ez a fotó 1853-ban készült, amikor Joseph Avery a Niagara folyóban felborult a csónakjával. 18 órával később találták meg a holtestét a partra vetődve.

11. Moira Smith rendőrnő a képen látható férfit kimentette a romok közül (WTC) 2001.09.11.-én, ezután visszatért a düledező épületbe, ahol végül ráomlott egy fal. Itt vesztette életét.

12. A 22 éves Afgán férfit hamisan azzal vádolták, hogy köze van a terrorizmushoz, ezért a rendőrök a fogdán megkínozták. A sérüléseibe belehalt.

13. Egy térfigyelő kamera készítette ezt a képet a teherautóról az Oklahomai szövetségi intézet előtt. A járműben robbanó anyag volt, 168 embert ölt meg.

14. Az utolsó fotó Hitlerről – másnap követett el öngyilkosságot.

15. Az utolsó kép Tolkienről.  (a Gyűrűk Ura szerzője)

16. Az egykori amerikai elnök, Richard Nixon épp egy esküvőn vett részt – nem sokkal ezután halt meg.

17. Egy potyautas a repülőgép kerekeinél próbált elbújni, de mikor az kiengedte a kerekeit, kiesett – és meghalt.

18. Az utolsó ismert fotó Ronald Reagenről (Egykori amerikai elnök)

19. Leonard Seffleet látható a képen, pár másodperccel azelőtt, hogy egy japán katona levágja a fejét.

betöltés...