A világ egyik legjobb személyiség tesztje: megmutatja a valódi arcod!

Az alábbi teszt 4 lépésből áll, amihez semmi másra nem lesz szükségünk, mint gesztikulációra, néhány kéztartásra és egy darab papírra. A teszt végén nem egy általános jellemzést olvashatunk, hanem annál sokkal többet: a valódi “arcunkat” ismerhetjük meg.

1. A legelső lépés, amit meg kell tenned, az az, hogy összekulcsolod a kezeid, mintha imádkoznál. Figyeld meg, hogy melyik hüvelyujjad van legfelül és jegyezd meg, bal vagy a jobb.

2. A második lépés, hogy keresztbe teszed a karjaid, majd megnézed melyik kezed van fent. Jegyezd meg ezt is.

Végül pedig értékeljük ki a tesztet, ami érdekes dolgot mutat majd!

Jobb, Bal

Képes vagy olvasni mások érzéseiben és gondolataiban. Természetedből adódóan nagyon kedves vagy mindenkivel. Stabil személyiség vagy, aki teljes mértékben figyel szeretteire és azonnal rohan, ha szükség van rá. Ezt sajnos nem kapod viszonzásul! A probléma ott kezdődik, hogy nem tudsz nemet mondani másoknak, akik ezt ki is használják becsületesen. Ha nem vigyázol ezzel, hamar kimerülhetsz mind érzelmileg, mind fizikálisan.

Jobb, Jobb

Szereted a kihívásokat, szeretsz új dolgokat kipróbálni. Gondolkodás nélkül szembenézel minden veszéllyel, nem aggódsz semmi miatt sem. A te problémád abban rejlik, hogy másokkal szemben is ilyen vakmerő vagy és túl közel engedsz magadhoz mindenkit, soha nem mérlegelsz. Ezek az embere amellett, hogy jól kihasználnak, elárulják minden titkaid, ráadásul még anyagilag is megcsonkítanak. Légy egy kicsit óvatosabb ezen a téren!

Bal, Bal

Maximalista személyiség vagy, aki mindig mindenben a legjobbra törekszik. Büszke ember vagy, aki sokszor megfeledkezik a szerénységről. Ha valakiben ellenfelet mersz felfedezni, azt annak is tekinted és mindent elkövetsz azért, hogy te lehess a “győztes”. Ezen a viselkedésen kellene változtatnod, és az “Okos enged, szamár szenved!” elven cselekedni sok esetben.

Bal, Jobb

Nyugodt, csendes természet vagy, aki nagy felelősséggel teljesít az élet minden területén. Néha azonban túlságosan is komolyan veszed a “szereped”. Nagy népszerűségre teszel szert a barátaid körében, akik imádják a társaságod. Kissé mégis aggódó természet vagy és sokszor hajlamos vagy beképzelni olyan dolgokat, amelyek nem léteznek. Ez lelkileg is megvisel és az emberi kapcsolataidnak sem tesz jót.

betöltés...