Megváltoztatta a beteg kislány életét ez a kertész!

Az alábbi videó főszereplőjének jellemzésére az összes szó kevés lenne. Egy kertészről szól, aki egy tömbház előtti kertet gondoz nap mint nap. A házban pedig egy súlyos betegséggel küzdő kislány lakik.

A kertész ihletet ad a beteg kislánynak rajzaihoz. Amint gondozza a virágokat nap mint nap, táplálja őket, hogy szépen éljenek és viruljanak. Közben pedig óriási napokat rajzol a homokba, hogy a kislány örüljön neki. Clara, a kislány ezáltal hinni kezdi, hogy az élet bármennyire is nehéz, bízni kell, és ezt elvezethet a gyógyulás útjára. És ezt rajzaiban meséli el.

Minden nap kinéz az ablakon, és nézi a kertész munkáját. Egyik nap, amikor a kertész oda akar menni a kislányhoz, hogy egy nagyon értékes virágot adjon neki, látja, hogy Clarat elvitte a mentő a kórházba. Várja, hogy a lány apja hazatérjen a kórházból, bemegy a házba, azonban hirtelen nem bír a könnyeivel. A lány szobájának fala tele van azokkal a rajzokkal, melyeket ő ihletett. A kertész a képeken angyalként van ábrázolva. A kislány ágyánál hagyta a virágot egy cédulával: “Szereti a napot”.

Néhány hét múlva a kislány hazatért a kórházból, a virág szépen és egészségesen fejlődött, és most már készen állt arra, hogy kiültessék a földbe. Néha ha csak egy kis dolgot teszünk meg valakiért, a világ legnagyobb jótettével egyenlő.

betöltés...