A rendőr elkapott egy anyát bolti lopás közben, aztán, amikor meglátta, mit lopott, valami csodálatosat tett!

Nem szép dolog lopni, és kellemetlen, ha elkapják a tolvajt, ezzel a nővel mégis valami csodálatos történt, miután bolti lopáson kapták.

A Walmart áruházba hívták Mark Engravelle rendőrt, mert tolvajt fogtak a boltban. Amikor a rendőr az üzletbe ért egy zokogó nőt talát ott hat visító gyerekkel. A nő sírva magyarázta el neki, hogy apró lányaival és egy fiával egy lakókocsiban él, nincs otthona, ezért lopott. Férje balesetben meghalt négy éve, és képtelen eltartani a gyerekeit. Amikor a rendőr átnézte a lopott tárgyakat, döbbenten látta, hogy gyerek cipők, pelenkák, gyerekruhák voltak csak összeszedve.

A kicsiken nem volt cipő, koszosak voltak. Mark nagyon meghatódott, neki is van két gyermeke: – Lehet, hogy a Walmart szemében ez a nő egy tolvaj, de én hirtelen a gyerekeiért küzdő anyát láttam benne – mesélte később az amerikai híradóban. Engravelle visszasétált a boltba, kifizette a lopott holmit, a nőt enyhén megbüntette, aztán a elintézte, hogy a helyi rendőrség alapítványt hozzon létre a család részére. 6 ezer dollár gyűlt össze rajta. A sztori annyira megható, hogy bekerült a kansasi helyi híradóba, ahol az eset történt, onnan pedig elterjedt az interneten.

betöltés...