Az anya meghalt a szülés közepén. Eltelt 24 óra, és valami csodálatos dolog történt!

Doug és Melanie Pritchard az Egyesült Államokban éltek, ők voltak a tökéletes pár. Fiatal, szép, egészséges, őrülten szerelmes emberek. Hatalmas az örömük, amikor megtudják, hogy Melanie terhes. Ekkor már volt egy gyermekük.

De soha nem gondolták volna, hogy a legboldogabb nap az életükben rémálommá változik.
Melanie terhessége tökéletesen alakul, és kilenc hónap után megindul a szülés. Melanie azonban egy ritka betegséget, magzatvíz embóliát kellett elszenvedjen, megállt a szíve és a  tüdeje is felmondta a szolgálatot. Melanie meghalt szülés közben.

Az orvosok mindent megtettek, hogy a babát megmentsék legalább. Császármetszést hajtottak végre, és a baba csodával határos módon tökéletesen egészséges lett. Doug, az apa számára ez megnyugtató volt. De nem tudta feldolgozni hirtelen a felesége halálát.
” A feleségem a klinikai halál állapotába került, amikor szülte a lányomat. Az első gondolatom az volt:  Özvegy vagyok.” – emlékszik vissza apa.

Melanie testvére szívsebész. Ő kezeli a húgát és Melanie szíve elkezdett újra verni! De az állapota messze nem volt megnyugtató, egyre rosszabbodott.
Végül Doug lelkészt hívott, hgy feladja feleségének az utolsó kenetet. Az egész család összegyűlt, hogy imádkozzanak, és búcsút mondjanak Melanie-nak. De Doug nemnyugodott bele, hogy el kell engednie a feleségét. A végső reménysugárként, azt suttogta a fülébe: ” Ha még mindig van benned egy kis remény, kérlek, harcolj! ”

Melanie meghallotta. Néhány óra elteltével, az állapota javulni kezdett Egy héttel a szülés után komplikációktól mentesen elhagyhatta a kórházat, pedig az orvosok azt jósolták, súlyos idegrendszeri következményei lesznek a szívleállásnak. Gabriella Cecilia és anyukája ma egészségesek és boldogok, Erre volt képes az ima ereje.

betöltés...