Ez a fiatal sportoló rabolta el Schobert Lara szívét! Szerelmes fotókkal árasztják el a netet!

Ünnepelt sztár a neten.

A saját lányuk lehet a legfőbb ellenségük a jövőben, ami a közösségi oldalakat illeti. Ráadásul Lara fülig szerelmes – nagyon helyes a fiúja.

Schobert Lara a kortársai között olyan népszerű az interneten, hogy már ma százezrek követik a képeit és videóit. A karrierje egy zenés-éneklős applikáción indult, de ma már az Instagram-on is nagyon komoly tábora van. Néhány hete egy fővárosi plázában tömeghisztéria alakult ki egy közönségtalálkozón, a lelkes fiatalok annyian szerettek volna találkozni többek között Larával is. Még a rendőrség is kivonult.

Azóta már az sem titok, Lara szerelmes. Most megtaláltuk a fiút, aki elrabolta a szívét – jóképű kölyök.

“Én nagyon büszke vagyok mindegyik gyerekemre! Édesek, tündériek, de ez az ő magánéletük” – mondta néhány hete a Ripostnak Norbi, amikor arról szerették volna megkérdezni, mit szól Lara internetes sikereihez és ahhoz, szerelmes.

Április közepén ugyanis a Schobert-lány már szerelmes szefilt osztott meg barátjával, akivel Budapest belvárosában romantikáztak. Azóta újabb közös képek érkeztek a fiatalokról, sőt, a TWN.hu most megtalálta a fiút is, aki hasonlóan párjához, nagyon büszke a szerelmére.

És ami külön büszkeséggel töltheti el a Schobert-családot, Boldi a képei alapján ízig-vérig sportember.

https://instagram.com/p/Bhml5nGFnok/?utm_source=ig_embed

Lara ma már nem titkolja, a szívét elrabolta egy helyes, humoros fiatalember. Április közepén együtt is romantikáztak Budapest belvárosában és egy szerelmes képet is megosztottak magukról.

https://instagram.com/p/BiZ7ZdcgZR6/?utm_source=ig_embed

“Te vagy a Napfényem” – írta legfrissebb képéhez Boldi, és a válaszra sem kellett sokat várni. “Szeretlek Kincsem” – írta neki Lara.

View this post on Instagram

🇭🇺🆚🇳🇴🏒

A post shared by #98 (@boldi0923) on

Boldizsár egyébként jégkorongozik, az Újpest csapatát erősíti. Ráadásul rendszeresen meghívót kap a korosztélyos magyar válogatottba is a fiatal csatár.

https://instagram.com/p/BiPBzvjlSEW/?utm_source=ig_embed

Larát a helyes lovagja nem rég egy lóversenyére is elkísérte, és minden egyes mozdulata, gesztusa és szava arról árulkodik, nagyon oda van a Schobert-lányért.

betöltés...