A tudósok lefotózták, amint a lélek elhagyja a testet a halál pillanatában…

Korotkov Konstantin orosz kutatónak egy bioelektrografikus fényképezőgép segítségével sikerült lefotóznia halál pillanatát, amikor is a lélek elhagyja a testet. A fényképet egy bizonyos gázkisüléses vizualizációs módszerrel készítette, mely megelőzi a híres Kirlián technikát,

és megmutatja, amint az életerő fokozatosan feloldódva elhagyja a testet. Korotkov szerint az életenergia elsőként a köldök és a fej, majd az ágyék és a szív területeiről távozik. Korotkov azt is megfigyelte, hogy az erőszakos és váratlan halált elszenvedett emberek energiarendszere teljesen felborul, tulajdonképpen egy sokkos állapotba kerülnek, ezért a lélek napokon át próbál visszatérni a már halott testbe. Ez a fel nem használt energia többlet miatt lehet. 

A Korotkov által kifejlesztett technikát, az Orosz Egészségügyi Minisztérium is jóváhagyta és a világon több, mint 300 orvos alkalmazza a stressz, és például a rákos megbetegedések kialakulásának megfigyeléséhez és nyomon követéséhez. Korotkov bezsámolt arról is, hogy ezt az energiakép feldolgozó technikát a biofizikai egyensúly állapotának felmérésére és valósidejű diagnosztizálására is fel tudják használni, sőt képes megmutatni, hogy egy személy valóban rendelkezik e pszichikai képességekkel, vagy sem.

betöltés...