A férfi valami furcsa dolgot lát az árokban – közelebb megy és észreveszi, hogy az a valami mozog

betöltés...

Gyakran hallunk elhanyagolt vagy utcára dobott háziállatokról és ilyenkor talán eszünkbe jut az, hogyan lehetnek az emberek néha ilyen közömbösek.

Szerencsére vannak még jószívű, állatszerető emberek, akik segítenek a bajba jutott kis állatokon. Ez a történet is ezt mutatja.

Egy férfi egyik nap éppen hazafelé utazott és elég lassan vezetett, mert jeges volt az út. Teljesen átlagos nap volt ez ami azonban egy pillanat alatt megváltozott.

A férfi ugyanis észrevett valamit az út menti árokban.

A férfi kislánya tette közzé az egész történetet az Imgur-oldalon, s emiatt a férfi nagyon sok dicséretet kapott tettéért.

A férfi megállt az út szélén és kiszállt az autóból, hogy megnézze mi az. Az volt az érzése, hogy valami itt nincs rendben.

Jók voltak a megérzései, mert amit a kocsiból látott, az egy doboz volt. A hóban állt egy doboz, és valami mozgott benne.

Lehajolt, hogy megnézze mi van a dobozban és ekkor nagyon megdöbbent. Két apró kiscica bújt meg, nagyon vékonyak voltak és dideregtek a hidegtől.

Igaz, hogy volt nekik mit enniük, de úgy tűt, valaki egyszerűen kirakta őket a hidegben és magára hagyta őket.

A két kis cica szörnyű állapotban volt. Nagyon soványak voltak, a szemük pedig valamilyen gyulladás miatt piros és váladékos volt.

Igaz, hogy tudták egy kicsit egymást melegíteni, de úgy tűnt már minden reményt feladtak.

A környéken nem voltak házak, ezért a macskáknak óriási szerencséje volt, hogy a férfi aznap arra járt és észrevette őket.

A férfi azonnal berakta a dobozt a cicákkal együtt a kocsijába és hazavitte őket a családjához.

A családtagok nagyon megörültek nekik és nemsokára el is vitték őket egy állatorvosi vizsgálatra.

Az egyik cica sokkal rosszabb állapotban volt, mint gondolták volna és úgy tűnt, nem marad életben.

Az állatorvos azonban azt mondta, megpróbál rajta segíteni és ha a család gondozni fogja, akkor biztosan jobban lesz.

A cicákat igazán elkényeztették, sokat foglalkoztak velük és fürdőt is kaptak. Szinte állandóan együtt volt a két állat és a családtagok megegyeztek abban, hogy a cicákat nem lehet szétválasztani. Együtt kell maradniuk.

Az egyik cica farka azonban félig megfagyott a nagy hidegben ezért egy kis részét amputálni kellett.

Mindkét cica barátságos volt, látszott rajtuk, hogy emberekhez vannak szokva. Ezért is volt furcsa az, hogy valaki így megszabadult tőlük.

Lassan összeszedték magukat és napról napra javult az állapotuk. A család el is nevezte őket: a Tango és Cash neveket kapták. Úgy döntöttek, megtartják őket.

Mi nagyon örülünk, Cash és Tango megmenekült és most egy szerető család gondoskodik róluk.

Minden állat megérdemli, hogy egy kedves család vegye őt gondozásába. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Te is így gondolod.

betöltés...