Az esküvőjéről oszt meg képeket a férfi – senki nem hisz neki mikor meglátják a menyasszonyt

betöltés...

Sean Stephenson egy örökletes betegséggel született, melynek a neve csontritkulás. A születése napján a testében minden csont el volt törve.

Az orvosok azt mondták, nem fogja túlélni az első napot, de Sean bebizonyította ennek az ellenkezőjét, írta a Daily Mail.

Hosszú éveken keresztül küzdött a betegség ellen és 18 éves korára már 200 csonttörésen volt túl. Ez egy óriási harc volt számára és el kellett fogadnia testét úgy, ahogy volt..

1988-ban kilenc éves volt amikor ismét eltörte egyik végtagját és ekkor jött rá, hogy egész életét egészen másképp kell felfognia.

Édesanyja akkoriban feltett neki egy kérdést és az az egész életét megváltoztatta. Édesanyja kérdése így hangzott: Hogyan szeretné az életét leélni? Betegségét áldásnak vagy átoknak fogja tekinteni?

Ma Sean már felnőtt, ismert előadó az egyetemen és könyveket ír. Munkájával az embereket motiválja és a pozitív gondolkodásra ösztönzi.

Most azonban inkább házasságáról beszélnek az emberek.

Sean 2012-ben vette feleségül Mindie-t, aki átlagos magassággal rendelkezik. Az esküvő képei nagy csodálkozást váltottak ki azokból, akik a képeket látták. Mindiet sok kritika érte választása miatt.

Sokan azt mondják, hogy a lány csak a pénze miatt választotta Sean-t.

Mindie próbálja elfelejteni ezeket a megjegyzéseket, szerelmük őszinte, ahogy ezt a lenti filmben is láthatod.

Az ő történetük is bizonyítja azt, hogy a szerelemnek semmi köze a külsőhöz.

Mi minden jót és sok szerencsét kívánunk a párnak! Kérjük oszd meg a pár hihetetlen történetét a szeretteiddel.

betöltés...