Sokkoló: ezt találták szülei a meggyilkolt VV Fanni lakásán

betöltés...

A november 20-án eltűnt lány lakásán olyan dolgok kerültek elő, melyekre senki nem számított.

Fanni gyászoló szüleinek gyermekük albérletében ugyanis össze kellett pakolniuk és elvinniük az elhunyt holmiját.

Összepakolták lányuk ruháit, bútorait az egykori valóságshow- hős budapesti albérletében, s hazavitték magukkal Martonvásárra, ott kezdték átnézni a cuccokat.

Ők még mindig azt hiszik, hogy lányuk hazatér, a rendőrök közölték velük: már csak a holttestet keresik. De a lakásban még mindig ott voltak a helyszínelés nyomai, ahol a hatóság ujjlenyomatokat keresett.

„Szomorú, hogy ennyi marad csak egy ember után. Dobozok, zsákok…– panaszolta a Blikk napilapnak Fanni édesanyja, Kati.

“Néztem Fanni ruháit, szebbnél szebb darabok, olyan jó ízlése volt a lányomnak! Nem bírtam ki zokogás nélkül, amikor a kezembe került egy pólója, amin a saját arcképe volt, de az is megviselt, amikor találtam róla egy festményt. Senkinek nem kívánom, hogy ezt élje át.

Elvették a gyönyörű lányomat, ezért valakinek felelnie kell! Nem is tudom, mit kezdünk ennyi mindennel. Ha Fanni hazajön, mindent visszakap, de tudom, hogy ez már nem történik meg

zokogott a gyászoló édesanya.

A lány eltűnésével kapcsolatban november 27-én előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, aki még nem tett beismerő vallomást. A napilap információja szerint azonnali hatállyal kirúgták azt a recepcióst, aki Fanni eltűnésének estéjén adott szolgálatot.

Az éppen ügyelő portás ugyanis szinte semmit nem vett észre a történtekből, pedig a hírek szerint elrablója a dulakodást követően ölben cipelte le az alélt lányt az épület mélygarázsába.

betöltés...