‘Magyarország az én hazám’ – A dal, ami könnyeket csal majd a szemedbe!

Bevalljuk férfiasan, a szemünk is megtelt könnyel az alábbi videó láttán. A napokban jelent meg a közösségi hálón a klip, és azóta mindenkinek terjesztjük. Hihetetlen hatása van, érdemes megnézni!

A Facebookon található egy közösség, érdemes lájkolni, hiszen, mint a nevében is benne van, a zenének gyógyító ereje van. Csupa pozitív dallamokat és zenével kapcsolatos történéseket osztanak meg. A zene gyógyító ereje közösség március 20-án egy szívet, lelket megdobogtató videót posztolt.

A Nemzeti Múzeumban készített felvételen Kóti János mozgássérült, vak kisfiú énekel a Budapest Unique Symbol kíséretében. A megható előadáshoz csatlakozik Fodor Beatrix operaénekesnő, Hábetler András operaénekes, Németh Gábor „Nemo” és Aczél Tamás is. A dobon Németh Gábor, billentyűn Benkő László, fuvolán Török Ádám, gitáron Kerekes Aladár, basszusgitáron pedig Studnicky László játszik.

A zene gyógyító ereje nemzetközi utazófesztivál nulladik napja tavaly Balatonfüreden kezdődött, ahol népszerű magyar és külföldi előadók, zenekarok léptek fel. A fesztivál üzeneteként megfogalmazódott, hogy mennyire fontos lenne a családok életébe beilleszteni a zenetanulást, mint közösségerősítő módszert.

A Nemzeti Múzeumban felvett videót eddig már több mint 100.000-en nézték meg. Nézd meg te is a videót és ha tetszik, akkor oszd meg barátaiddal is.

betöltés...