Válassz az angyali képek közül – Ismerd meg Mihály Arkangyal üzenetét

Az Angyalok számtalan módon üzenhetnek nekünk az Univerzum titokzatos jelrendszerét használva. Kaphatsz ismétlődő számsorokat, egy nap folyamán többször is hallhatod az üzenetet egy zenébe vagy tévéműsorba beágyazva, erőteljes álmok, vagy varázslatos események és különös ismétlődő érzések jelezhetik égi segítőink üzenetét.

Sokszor nem vesszük észre ezeket a jeleket, vagy csak nem merjük elhinni, vagy nem tudjuk megérteni a számunkra küldött égi üzenetek jelentését.

Most Mihály Arkangyal üzenete egyszerű és egyértelmű módon érkezik Hozzád!

Válassz egyet az alább látható 4 képből, és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet, amely Neked szól:

Mihály arkangyal arra figyelmeztet, hogy az aggodalmak csak rontanak a helyzeten, ám az imádság segít. Imádon keresztül Isten és az angyalok segíthetnek, de akaratod ellenére nem tesznek semmit.

Ha kéred, imád meghallgatásra talál. Bízd magad nyugodtan a Gondviselésre, és kövesd az útmutatásait, és meglátod, hogy az eredmény nem marad el.

Isten és az angyalok tudják, mi a teendő. Bízd rájuk, hogyan válaszolnak az imáidra. Leleményességük határtalan, felülmúlja az emberi képzeletet.

Ez a kártya azt jelzi, hogy a helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez.

Az angyalok értékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted.

Most még nem tudod, mi vár rád, de az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák.

Csak így tovább!

A helyzet, amelyről kérdeztél, nagyon bizonytalan és zavaros, ez a kártya pedig arra int, hogy ne siesd el a döntést. Idővel minden világosabb lesz, és tudni fogod, mit kell tenned.

Most az a legjobb, ha nyugton maradsz, és vársz. Ne félj, semmiről nem maradsz le, és ha most nem kapkodsz, lehetőségek egész sora nyílik meg majd előtted.

Ez a te döntésed, és a legjobb, amit tehetsz, hogy vársz.

Megnyugodhatsz: a helyzet, amely miatt aggódtál, már méltányosan és igazságosan megoldódott, a végeredmény pedig számodra és a többi érintett számára is kedvező.

Az égiek leleményes terve már készen áll, csak te még nem látod az eredményt.

De nem kell aggódnod, és nyugodtan bízd minden gondodat, dühödet, terhedet Mihály arkangyalra. Minél előbb a Gondviselésre bízod magad, a dolgok annál gyorsabban jóra fordulnak.

betöltés...