A barátnője kiszívta a nyakát, a fiú pár órára rá meghalt. Ezt állapították meg az orvosok…

Vacsora közben görcsrohamok törtek a fiúra. A helyszínre kiérkezett orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

Tragikus véget ért a 17 éves mexikói Julio Macias Gonzalez életet. Miközben épp a szüleivel vacsorázott rohamok törtek rá. A helyszínre kiérkezett orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Az első vizsgálatokból arra következtettek, hogy a halál okát egy nyakszívás okozta. Julio barátnője hevesebben csókolta meg a nyakán, azaz kiszívta a nyakát, ez sok tininél előfordul, akár bolondozásból is csinálják egymásnak. A sérülés nem volt felszíni, sérült a fiú artériája, minek következtében egy vérrög eljutott a fiú agyába, ez okozta a halálát, írja a The Sun.

A család most azzal vádolja a 24 éves lányt, hogy megölte a fiúkat. A lány eltűnt, sehol nem találják.

Nem egy egyedi esetről van szó. 2011-en egy 44 éves Új-Zéland-i nő bal karja bénult le, miután egy vérrög elért a szívéhez. Az orvosok ennél az esetnél is megállapították, hogy a nő nyakán véraláfutások vannak, mely a paralízist okozta.

“Ismereteim szerint ez volt az első eset, hogy valaki azért kerül kórházba, mert kiszívták a nyakát.” – mondta akkor Teddy Wu, a nőt ellátó orvos.

A kiszívott nyak esetében a véredények elrepedhetnek, a sérülés helyén pedig duzzanat és piros folt keletkezik. Ebben az esetben tegyünk a bőrfelületre jeget.

betöltés...