3 szuper ötlet egy régi póló felhasználására. Nekünk az első tetszik a legjobban!

Ha van megunt ruhánk, ne dobjuk ki semmiképp, hiszen ilyen mutatós darabok készülhetnek belőle. Nem kell a boltba drága pénzeket költenünk az új darabokra, ötletes, és lakásunkhoz tökéletesen passzoló, személyre szabott kiegészítőket készíthetünk percek alatt.

Csupán egy ollóra, és némi kézügyességre lesz szükségünk. A jó az az egészben, hogy varrni nem kell, így azok is bevállalhatják, akik nincsenek jóban a tűvel és cérnával.

Mutatunk két nagyon szuper ötletet.

1. Párnahuzat

Nézzünk körül a lakásban, hogy milyen szín és anyag dominál, majd ehhez igazítsuk a párnahuzatot. Keressünk egy megunt pólót, majd vágjunk ki belőle két egyforma darabot. Jó, ha a párnához méretezzük. Fektessük rá, és rajzoljuk körbe, így egészen biztosan nem tévedhetünk. A párna méretén túl hagyjunk rá egy-két centit. Ezt a megmaradt részt vagdossuk csíkokra. Tegyük le az egyik darabot az asztalra, rá a párnát, majd fektessük rá a másik anyagot. A megfelelő csíkokat bogozzuk össze egymással, és máris kész.

2. Szatyor

Vágjuk le a póló ujjait, a nyaki részt, és az alját. Fordítsuk ki a blúzot, majd az alsó felét kössük össze az imént levágott nyakrésszel. Ezután fordítsuk vissza, és használjuk akár egy kényelmes szatyrot.

3. Fonott karkötő

Ehhez már szükségünk lesz egy erős textilragasztóra is. Vágjunk három különböző színű csíkot pamut pólóból, fonjuk össze, majd a két végét ragasszuk össze a videón látott módon.

betöltés...