10+1 dolog, amit rosszul csinálsz minden nap!

Miután megnézed ezt a videót, kiderül, hogy jól kötöd be a cipőfűződet? Jól mosol kezet? Jól pucolod meg a fokhagymát? Esetleg te is gyakran elköveted az egyik legszembetűnőbb öltözködési hibát?

Ezek az apró hétköznapi dolgok szinte maguktól értetődő, hétköznapi cselekedetek, ám ebből a videóból mégis kiderül, hogy még ezeket is lehet szakszerűbben csinálni.

A videó alatt megemlítünk egy gyakori öltözködési problémát is, amit a hölgyeknél észleltünk!

+1 öltözködési hiba, amit rengeteg nő elkövet!

Ha egy kicsit nyitott szemmel járunk, akkor szinte mindenki írhatna egy hosszú listát arról, hogy milyen öltözködési bakikat vagyunk képesek elkövetni magunk ellen. Pl. zokni/szandál stb. Bízunk abban, hogy ez a cikk segíteni fog, hogy soha többé ne kövessétek el ezeket az óriási öltözködési hibát!

Most csak egy nagyon egyszerű de gyakori problémát szeretnénk megemlíteni. Nagyon sok fiatal és kevésbé fiatal is cicanadrágot visel nadrág gyanánt, pedig ez tulajdonképpen egy harisnyát helyettesítő, lábfej nélküli megoldás.

Teljesen őszinte leszek: ez egy teljesen végiggondolatlan eset, amikor valaki egy ehhez hasonló ruhadarabot rövid pólóval, esetleg trikóval visel.

Helyes megoldás: A cicanacit hosszabb pulcsikkal, felsőkkel és tunikával viseljük, ami eltakarja a feneket…

Egyszerű dolgok, de lehet őket szakszerűbben is csinálni!

betöltés...