Sírva mesélt az édesapja! Megdöbbentő részletek a szépségkirálynő haláláról!

Isten nyugosztalja!

Mint ahogy kiderült, alig több mint egy héttel ezelőtt elvesztette a harcot a gyilkos kór ellen Koller Katalin, a Miss Hungary 2007 szépségkirálynője.

Mára megdöbbentő részletek derültek ki Kata betegségével és halálával kapcsolatban. A lány két éve egyszer már nyilatkozott az állapotáról, akkor azt is kijelentette, amikor fájdalmai miatt orvoshoz ment, megnyugtatták. Pedig ultrahanggal is megvizsgálták.

Publiée par Katalin Koller sur Mardi 29 mars 2016

“A főorvos asszony megjegyezte, hogy ne legyek hipochonder, ne pánikoljak feleslegesen, hiszen 29 évesen fiatal vagyok még egy ilyen betegséghez”. – emlékezett akkor a királynő.

A Bors most az édesapját érte el, aki megrázó vallomást tett, azóta is egyre többen háborodnak fel az ügyben.

Másfél évvel később jöttek az első panaszok, köhögés, hányás, kiderült, 4-es stádiumú rákja van, nyirok-, máj-, tüdő- és csont­áttétekkel. “Az egyik orvos közölte vele, ne számítson gyógyulásra. De Kata kitartott, küzdött. A szépségkirálynő haját férje borotválta kopaszra, kapcsolatuk erősebb lett, mint valaha. A szerelmesek egymásból merítettek erőt a fájdalmas küzdelemhez.” – írja a lap, majd hozzátette, a kezeléseket követően a lány két éven át tünetmentes volt.

Publiée par Katalin Koller sur Mardi 29 mars 2016

Két hónapja azonban minden megváltozott, a betegség kiújult. Kata pedig azt mondta, nem kér az újabb kezelésekből. Édesapja zokogva mesélte el a lapnak, min mentek keresztül az elmúlt hónapokban.

“Kétszer küldték el a lányomat mammográfiáról azzal, hogy szimulál. Amikor már a kezét sem tudta emelni, kiállt magáért, de már késő volt. Akkor meg azt vágták a fejéhez, hogy miért nem ment el korábban” – mondta feldúltan György, majd percekig csak sírni tudott.

“A tünetmentes évek után nem akartunk hinni a szemünknek. A lányom nem akart kínlódni, nem kért a kemóból. Az édesanyja kezei között halt meg.” – mondta a Borsnak a férfi, miközben megállás nélkül zokogott.

A cikk hatására az internetes fórumokon nagyon sokan felháborodtak az orvosok szavain, viselkedésén.

betöltés...