Ez voltál előző életedben – a születési dátumod árulkodik

Érdekes információkat tudhatsz meg önmagadról.

Július 14-28., Szeptember 23-27., Október 3-17.

Előző életedben tanító voltál, és hatalmas szívvel, tengernyi türelemmel áldott meg a sors. Emellett intelligenciádról és sármodról is sokat beszéltek. Igazi vezetőként és tanárként, szinte már messiásként tekintettek rád az emberek. Ahova te mentél, oda ők is követtek.

Mostani életedben is szereted emberekkel körülvenni magad, szeretsz segíteni a rászorulóknak. Érdekes, hogy mindezek ellenére nem vagy túl szociális típus, azt viszont pontosan tudod, mit akarsz és hogyan érheted el. A szerelemben inkább logikusan, mintsem az érzelmeidtől vezérelve viselkedsz.

Január 22-31., Szeptember 8-22.

Utazó művész voltál előző életedben, a tehetségedet pedig arra használtad, hogy az embereket szórakoztasd. Nagyon sok rajongód volt, sokszor kerültél a figyelem középpontjába.

A jelenlegi személyiséged egyik mozgatórugója az érzékenység. Nehezen fejezed ki, mi van benned, hajlamos vagy egy emberhez és egyfajta környezethez ragaszkodni. Nem találkozhatsz olyan problémával, amit az éles elméd segítségével ne tudnál megoldani.

Július 29-től Augusztus 11-ig, Október 30-tól November 10-ig

A születési dátumod alapján az igazság védelmezőjeként munkálkodtál a múltban. Ennek megfelelően hidegvérű, gyors döntéseket hozó emberként ismertek, aki mindig okosan választotta meg céljait. Jó kommunikációs-és íráskészséged volt.

Most nagyon őszinte és egyenes vagy, aki az erőszak minden formáját elutasítja. Rendszeresen részt veszel különféle jótékonysági eseményeken, egyik életcélod, hogy segíts a szükséget szenvedőknek.

Január 8-21., Február 1-11.

Korábban egy kedves bandita lehettél, aki szegény családban született, de hamar rájött, hogy a világ csak a gazdagokat öleli a keblére. A mottód a következő volt: „Vedd el a gazdagtól és add a szegénynek.”

Ma is idealista vagy, de azért jobban vigyázol, hogy ne hágd át a határokat. Először gondolkozol, aztán cselekszel. Csak olyanokat avatsz a bizalmadba, akik már bizonyítottak, és akik tényleg megérdemlik. A párkapcsolatokban te vagy a ragaszkodó fél.

Március 1-10., November 27-től December 18-ig

Előző életedben valószínűleg egy birodalmat irányítottál. Ambiciózus, büszke és intelligens figura voltál, aki a maga erejéből került oda, ahova. Szigorú vezetőként tekintettek rád, aki mindig, mindenhol rendet tartott.

A jelenlegi személyiséged se nagyon tér el a régitől: most sem tűröd, ha téged irányítanak, inkább te szeretsz dirigálni. Imádod a szabadságot, és kissé önző is vagy, főleg a szerelemben. Szereted a rövidtávú kapcsolatokat.

Február 12-29., Augusztus 20-31.

Nagyon irigykedünk, mert a múltban te voltál a királyok, uralkodók, törvényhozók kedvence. Emiatt sokan féltékenykedtek rád, bár te igyekeztél mindig a szíved szava alapján, kedvesen, barátságosan cselekedni.

Most is nagyon érzékeny, kedves ember vagy, aki titkon fél a magánytól, az elszigeteltségtől.

Április 20-tól Május 8-ig, Augusztus 12-19.

Könyörtelen hódítóként igáztál le mindenkit előző életedben. Nem csoda, ha számtalan ellenséggel kellett szembenézned, akik szinte minden pillanatban a vesztedet akarták. Megalomániád azonban nem engedte, hogy beérd a kicsivel, mindig többre, nagyobbra törekedtél.

Napjainkra kicsit megváltoztál, vágyod a harmóniát és a nyugalmat. A kalandokat ennek ellenére imádod, mindig új élmények után kutatsz. A szerelemben iszonyatosan féltékeny vagy, de akit szeretsz, annak kész vagy kitárni a szíved.

Május 9-27., Június 29-től Július 13-ig

A helyi bölcs voltál régen, aki mindig is hitt a spirituális dolgokban, a természetfelettiben. Véleményedet nem mindenkivel sikerült elfogadtatnod, noha számos vitát megvívtál.

A jelenlegi személyiséged a bizalomra épül, mindenkinek adsz egy esélyt. A barátság számodra szent, soha nem bántanád meg azt, aki közel áll hozzád. A szerelemben a romantikát, a szenvedélyt és az igazságot keresed.

Március 11-31., Október 18-29., December 19-31.

Az egyik legnagyobb szónokként tiszteltek: jó kommunikációs készségedet bárhol meg tudtad csillogtatni. Hatalmas, romantikára hajló szíved miatt mindent testestől-lelkestől átéltél. Állandóan többet adtál, mint amennyit kellett volna.

Jelenleg is jó szónok vagy, nem tolerálod azokat az embereket, akiknek szegényes, üres a lelkük. A barátaid és a szerelmeid is mindig számíthatnak rád.

Május 28-tól Június 18-ig, Szeptember 28-tól Október 2-ig

Kalandorként az egész világot bejártad, az ismeretlen helyektől sem riadtál vissza. Kíváncsi természeted szárnyaló fantáziával párosult, ami segítségedre volt, amikor egy új környezetbe kerülték, egy új nyelvvel ismerkedtél.

A jelenben is független, kalandvágyó figura vagy, aki képtelen sokáig megmaradni egy helyen.

Április 1-19., November 8-17.

Lázadtál, bujtogattál a múltban, hol a rendszer, hol a feletted állók, hol pedig valami egészen más miatt. Hatalmas tűz lobogott benned, ami soha nem engedett megnyugodni. Vonzódtál a mágia, a varázslat iránt, hittél benne, hogy a segítségével eredményeket lehet elérni.

Ma is kritikus szemmel szemléled a körülötted lévő világot, de azért nem ragadsz fegyvert minden kis apróság miatt. Nagyon jó emberismerő vagy, aki gyorsan átlát másokon, és ugyanezt várja el a lehetséges partnerétől is.

Január 1-7., Június 19-28., Szeptember 1-7., November 18-26.

Briliáns elme voltál régen, aki rengeteg területen tehetségesnek bizonyult. Tudásod mellett a vízióidra, látomásaidra is büszkén tekintettél, több történést is előre megéreztél. Mélyen kapcsolódtál a saját elmédhez, vizsgáltad, fejlesztetted önmagad. Folyamatosan arra törekedtél, hogy növeld az ismeretanyagod.

Előző életedhez képest nem változtál túl sokat, okos, értelmes figuraként ismernek, jóval az átlag felé emelkedsz.

betöltés...