Hatalmas siker lett egy elvált férfi házassági tanácsa

Annak ellenére, hogy Gerald Rogers nemrég vált el, úgy gondolja ismeri a kapcsolatok örök boldogságának titkát. A férfi a Facebookon osztotta meg pár tanácsát.

Annak ellenére, hogy Gerald Rogers nemrég vált el, úgy gondolja ismeri a kapcsolatok örök boldogságának titkát. A férfi a Facebookon osztotta meg pár tanácsát.

Üzenete 3.700 lájkot kapott, de 98,800-an meg is osztották a férfi tanácsát, írja a Huffington Post. A férfi beismeri, hogy házassága feleségével zátonyra futott, el is váltak, ennek ellenére elmondta, ez a tapasztalat segített neki megérteni és megtanulni a házasság során elkövetett hibákat.

Íme Gerald három jó tanácsa:

1. Soha ne hagyj fel az udvarlással és a randizgatással. Mindig udvarolj párodnak, és ne egy tárgyként kezeld, ami a tiéd. Ne feledd, hogy ő téged választott, és ne lustulj el a gondolattól, hogy most már nem kell meghódítanod őt.

2. Védd a szíved. Ahogy neki is megfogadtad, hogy megvéded, így magad is óvnod kell. Szeresd magad, nyiss a világ felé, de van egy része a szívednek, ahova csak a feleséged engedheted be. Hagyd meg azt a részt számára, de senki másnak ne engedd, hogy belépjen az ajtaján.

3. Ess szerelemben megint, megint és megint. Mindig változni fogsz. Már most sem vagy az az ember, aki akkor voltál, amikor megházasodtál. Öt év múlva már nem leszel az az ember, aki most voltál. A változások jönnek, rajtad áll a változás kulcsa. A szerelmed nem marad mindig melletted, ezért ne feledd, hogy mindig küzdj a szerelméért, úgy, ahogy akkor tetted, amikor udvaroltál neki.

 forrás

betöltés...