Strandpapucs-teszt: Elárulja, hogy milyen a személyiséged és milyen nyaralás való neked!

Hogy milyen strandpapucsot veszel a nyaraláshoz, az sok mindent elárul a személyiségedről. Ezen a képen négy különböző lábbelit látsz.

Te melyikben mennél sétálni a tengerparton?

1-es papucs

Te egy nagyon vicces, mókás ember vagy, így ha kinyitod a szád, mindenkit megnevettetsz. Sok bolondos ötlet van a fejedben, amiket nem félsz kivitelezni. Imádod a kalandokat, az új dolgokat. A barátaidhoz viszont ragaszkodsz, mert számodra fontosak azok az emberek, hiszen ha ők veled vannak, nem számít, hogy a hegyekben, a tengeren, vidéken, vagy nagy európai városban töltöd a vakációdat, mert nagyon jól fog telni minden egyes per

2-es papucs

Hálás vagy az életedért, és igyekszel minden pillanatnak örülni. Pozitív vagy, ez pedig sok probléma leküzdésében segít. A környezeted szeretné megtudni, hogy miben rejlik a sikered titka, pedig ez egyszerű: mindig mindent tárt karokkal fogatsz, nyitott és barátságos vagy. Egy elhagyatott tengerparton szeretnél nyaralni.

3-as papucs

Nyugodt típus vagy, szinte semmi és senki nem tud kihozni a sodrodból. Örülsz mindennek, amid van, és mindig a jó dolgokat vonzod be az életedbe. Minden lehetőséget kihasználsz. Mások néha úgy tekintenek rád, mint aki a fellegekben jár, de nem vagy ilyen. A Hawaii tengerparton éreznéd legjobban magad.

4-es papucs

Érzékeny típus vagy, akit az érzései irányítanak. Könnyen barátkozol. Nem tudod elviselni a szenvedést, még egy bogárnak is hajlandó vagy segíteni. Számodra egy görögországi nyaralás esne a legjobban.

betöltés...